Direct aan de slag met HorecaHero Start!

Met HorecaHero Start heb je razendsnel toegang tot de HorecaHero Academy, gevuld met méér dan 20 trainingen! Voeg gemakkelijk tot 50 medewerkers toe en volg eenvoudig de voortgang via een overzichtelijke dashboard.

HorecaHero Start

 • Geen implementatiekosten
 • Tot 50 medewerkers
 • 20+ trainingen
 • Online demo inbegrepen

€1699,- per jaar

  Ik wil graag eerst een online demo.

  Medewerkers toevoegen

  Via de medewerkers beheerpagina kun je medewerkers toevoegen en later, indien gewenst, weer uitschrijven. Meld je iemand aan? Dan krijgt hij of zij automatisch een uitnodiging toegestuurd per e-mail waarna zij hun inloggegevens kunnen aanmaken voor de Academy.

  Inzicht in de voortgang van je medewerkers

  Alle trainingen van HorecaHero zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van je medewerkers. Met een druk op de knop kan je eenvoudig de voortgang van je personeel bekijken. Deze resultaten kun je vervolgens gebruiken in een functioneringsgesprek of persoonlijk loopbaantraject.

  Wat is het verschil met HorecaHero Plus & Premium

  HorecaHero Plus en Premium zijn pakketten die geschikt zijn voor organisaties die méér willen dan alleen de online trainingen van HorecaHero. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van praktijktrainingen i.c.m. online trainingen (blended learnling), het in de eigen huisstijl opmaken van de leeromgeving én het maken van eigen trainingen met de ontwikkeltool.

  Wat kost HorecaHero Start?

  Eenmalig €1699,- per jaar

  Voor dit bedrag kan iedereen binnen jouw bedrijf, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, gebruik maken van alle bovenstaande trainingen. Dit is inclusief hosting, updates en toekomstige HorecaHero trainingen!

   Ik wil graag eerst een online demo.