Direct aan de slag met HorecaHero Start!

Met HorecaHero Start heb razendsnel toegang tot de HorecaHero Academy met meer dan meer dan 20 trainingen! Voeg gemakkelijk tot 50 medewerkers toe en volg de voortgang via het overzichtelijke dashboard.

Welke trainingen zitten er bij HorecaHero Start?

Alle medewerkers kunnen direct van start met de volgende trainingen;

HorecaHero start

  • Geen implementatiekosten
  • Tot 50 medewerkers
  • 20+ trainingen
  • Online demo inbegrepen

€1799,- per jaar

Ik wil graag eerst een online demo.

Medewerkers toevoegen

Via de medewerkers beheerpagina kun je nu medewerkers toevoegen en later indien gewenst weer uitschrijven. Meld je iemand aan? Dan krijgt hij of zij automatisch een uitnodiging toegestuurd per e-mail waarna zij hun inloggegevens kunnen aanmaken voor de academy.

Inzicht in de voortgang van je medewerkers

Alle trainingen van HorecaHero zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van je medewerkers. Met een druk op de knop kan je eenvoudig de voortgang van je personeel bekijken. Deze resultaten kun je vervolgens gebruiken in een functioneringsgesprek of persoonlijk loopbaantraject.

Wat is het verschil met HorecaHero Plus & Premium

Ons Plus en Premium pakket is geschikt voor organisaties die meer willen dan alleen online trainingen willen. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van praktijktrainingen i.c.m. online trainingen (Blended learnling), het in de eigen huisstijl opmaken van de leeromgeving én het maken van eigen trainingen met de auteurstool.

Wat kost HorecaHero Start?

Het startpakket kost €1799 per jaar, voor dit bedrag kunnen tot 50 medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen in de week gebruik maken van alle bovenstaande trainingen. Dit is inclusief hosting, updates en toekomstige HorecaHero trainingen!