HorecaHero: e-learning voor startend personeel

De start-up HorecaHero komt met online trainingen voor medewerkers in de bediening. ‘Toegankelijk en betaalbaar’ zeggen de initiatiefnemers er zelf over.

HorecaHero biedt voorlopig de modules en toetsen Sterke dranken, Bierkennis, Wijnkennis, Bediening en Gastvrijheid aan. Het pakket wordt elke twee maanden aangevuld.

Lees verder bij Misset Horeca

Wij zijn de Netflix van Horecatrainingen

Scoops maakt dit jaar een serie over de personen achter jonge start-ups. Op Horecava 2017 stonden ze in de start-up lane, naast het InnovationLAB. Wat beweegt hen? Hoe hebben ze hun idee in de markt weten te zetten? Jochem Verheul bijt het spits af met HorecaHero: e-learning, passend bij de beleving van jonge horecamedewerkers.

HorecaHero lanceert e-learning voor startend horecapersoneel

Onkundig horecapersoneel staat met stip op nummer 1 in de lijst van ergernissen van horecagasten. Terwijl er jaarlijks weer 48.000 mensen – voornamelijk studenten – de horeca ingaan zonder enige relevante ervaring of voorkennis. De start-up HorecaHero speelt hier op in door horecaondernemers toegankelijke en betaalbare e-trainingen voor hun bedienend personeel aan te bieden.