Avatar foto 18 december 2023

In januari 2024 komt onze gloednieuwe Managers Module beschikbaar op het leerplatform. Deze is ontwikkeld met één doel voor ogen: jou, als manager of leidinggevende, voorzien van alle tools en kennis die je nodig hebt om te schitteren in je rol.

Dus, wat kun je precies verwachten van deze module?

  1. Jouw rol als leermeester: We gaan dieper in op hoe jij als manager een belangrijke rol speelt in het trainen en opleiden van je team. Leer hoe je het beste uit je mensen kunt halen.
  2. Waarom jij hier baat bij hebt: Ontdek waarom deze module een gamechanger is voor jou als manager. We onthullen de voordelen die je kunt verwachten en hoe het jou en je team naar een hoger niveau tilt.
  3. Rakoo-tools voor managers: We nemen je mee door de speciale tools die speciaal voor jou als manager beschikbaar zijn binnen het platform. Deze tools maken je werk een stuk makkelijker!
  4. Voortgang en sturing: Leer hoe je de voortgang van je team kunt bijhouden en sturen. We laten je zien hoe je de juiste koers kunt blijven varen en doelen kunt bereiken.
  5. Succesvolle tips en tricks: Tot slot, we delen de gouden tips en trucs die je nodig hebt om het maximale uit het platform te halen en je team naar geweldig succes te leiden.

We kunnen niet wachten om deze module met jullie te delen en jullie te helpen groeien als managers. Dus, nog even geduld tot januari 2024! 🚀✨