Algemeen:

Zijn de trainingen voor de ondernemer of voor het personeel?

Beide. De online trainingen van HorecaHero zijn speciaal ontwikkeld voor het personeel binnen een horecaonderneming. De ondernemer kan deze cursussen dus inkopen voor zijn of haar personeel of de medewerker wordt zelf lid van HorecaHero om zijn of haar kennis te vergroten.

Voor wie zijn de trainingen hoofdzakelijk interessant om te gebruiken?

De online trainingen van HorecaHero zijn interessant voor de beginnende horecamedewerkers. Maar ook voor personeel met meer ervaring in de horeca zullen de trainingen interessant zijn. Uit onderzoeken blijkt dat mensen vaak bepaalde kennis weer vergeten als zij dit te weinig toepassen in de praktijk. Door het volgen van onze trainingen zullen zij weer even op scherp gezet worden.

Test zelf je kennis met de test op onze homepage!

Wat is de kwaliteit of waarde van de trainingen?

De inhoud van onze trainingen komen van verschillende horecaboeken, partners en beschikbare content. Het zijn over het algemeen korte trainingen van maximaal een uur en richten zich vooral op de nodige basiskennis. De trainingen hebben als doel medewerkers op een leuke en doelgerichte manier de nodige basiskennis te verstrekken om een echte HorecaHero te worden. We willen laten zien dat Horecamedewerker zijn een echt vak is, en net als bij alle andere vakken hoort hier bepaalde kennis bij.

Onbeperkt leren wat houd dat in?

Als medewerker in de horeca ben je druk, en werk je onregelmatige tijden. Leren moet voor op iedere moment van de dag kunnen en op een snelle en doelgerichte manier. De HorecaHero Academie is daarom 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar!

Wanneer je een cursus hebt behaald kan je deze iedere 6 maanden opnieuw doen. Komt er een nieuwe cursus uit? Dan krijg je hier zonder extra kosten direct toegang tot.

Kan ik ook gebruik maken van alle nieuwe cursussen?

Ja! Als lid van HorecaHero krijg je toegang tot alle trainingen.

De trainingen van HorecaHero zijn aftrekbaar voor de ondernemer?

Ja, scholingen en opleidingen die bijdragen aan de ontwikkeling van personeel zijn aftrekbaar voor u de ondernemer. Voor meer informatie kijk op: https://www.khn.nl/scholingskosten

Komen er ook nog trainingen speciaal voor hotels?

Ja, uiteindelijk willen wij qua cursussen een totaalaanbod ontwikkelen voor heel horeca Nederland.

Abonnement & profiel:

Ik wil mijn abonnement aanpassen, hoe doe ik dat?

Dit kan via je persoonlijk account op onze website: https://www.horecahero.nl/account/

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vraag een nieuw wachtwoord aan via: https://www.horecahero.nl/account/

Ik wil niet voor al mijn bedienend personeel een licentie, kan dat?

Dit is mogelijk, je bepaalt zelf hoeveel licenties je aankoopt en aan wie je de licenties uitdeelt. De trainingen en de software zijn wel zo ingesteld dat het niet mogelijk is om meerdere personen op één account een cursus te laten volgen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem hier!