Over de online training Sociale hygiëne cursus inclusief SVH Examen Engels voor €279 ✅: Sociale Hygiëne is ook in 2024 een belangrijk diploma in de horeca. Organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Het kan ook zijn dat jij als ervaren gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak. Het is daarom belangrijk dat jij weet hoe je met lastige gasten om gaat en hoe de wetgeving met betrekking tot drank en drugs is, zodat wanneer er een lastige situatie zich voordoet, jij op correcte wijze kan handelen. Verder komen er in de cursus onderwerpen aan bod als Bedrijfsvoering en regels, Gokken en Inrichtingseisen & voorzieningen.

Sociale hygiëne cursus + (SVH) Examen & Diploma

Behaal in één dag jouw Sociale Hygiëne SVH Diploma

Sociale Hygiëne online 2024 cursus en examen

Wanneer jij je eigen horecazaak wil openen moet je in het bezit zijn van het officieel erkende diploma van het SVH. Dit geldt overigens ook als jij als gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak. HorecaHero biedt een online training aan voor met het SVH examen voor slechts €279!

Dagelijks examens door heel Nederland!*

Wanneer je bij HorecaHero de online training en proefexamens hebt gedaan kun je je direct inschrijven voor het officiële examen. Inschrijven voor het examen doe je via de voucher die je je na je bestelling bij ons hebt gekregen, en kan door heel Nederland worden afgenomen! Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren!

Kortom; je kunt nog deze week je jouw diploma op zak hebben!

*Afhankelijk van de locatie worden er dagelijks examens afgenomen, in het noorden en het zuiden van het land kan het zijn dat er om de dag plekken beschikbaar zijn.

Examenlocaties Sociale Hygiëne
 • Direct online leren
 • Spoedexamen (veelal binnen 24u)
 • Dagelijks examens doordeweeks
 • Erkend SVH diploma
 • 18 examenlocaties
 • Slagingspercentage 90%

Over de Sociale Hygiëne 2024 cursus:

 • Tijdsduur: 6 tot 8 uur

De online cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 1. Algemene informatie
 2. Alcohol, drugs & tabak
 3. Bedrijfsvoering en regels
 4. Risicogedrag en gespreksmodellen
 5. Gokken en de wet
 6. Inrichtingseisen & voorzieningen

klantwaardering:

1. Online training

Nadat je je bestelling hebt voltooid krijg je 3 maanden toegang tot de online academy.

2. Examentrainer

Heb je alle hoofdstukken goed doorlopen? Test dan je kennis middels onze online examentrainer!

3. Examen doen

Ben je klaar voor het echte werk? Gebruik je ontvangen examenlink om je in te schrijven bij één van de 18 examenlocaties.

4. Registratie aanvragen

Heb je het diploma Sociale Hygiëne behaald? Dan kun je een registratie aanvragen in het nieuwe Register Sociale Hygiëne. Klik hier.

Sociale hygiëne Engels

(online training + SVH examen)

Sociale Hygiëne Engels + SVH Examen