Wij leveren digitale leeroplossingen voor horeca ondernemingen

HorecaHero heeft alle kennis en expertise in huis van onderwijskundigen tot leermeesters die getraind zijn in het bedenken van concepten om online horeca-trainingen op maat te maken voor jouw horecaonderneming. Wij werken met een jong dynamisch team en de nieuwste software zodat we voordelig en snel digitale leeroplossingen op maat kunnen leveren. Wist je bijvoorbeeld dat wij meer dan drie verschillende Leer Management Systemen leveren aan onze klanten? En we een Auteurstool hebben waarmee je binnen een dagdeel training volledig zelfstandig de mooiste trainingen kan ontwikkelen?

Alle voordelen op een rij:

  • Een “Award” winning leeromgeving voor de horeca
  • Een groeiende bibliotheek van 15 online horeca trainingen
  • Klassikaal leren en leren op de werkvloer
  • Vastleggen en bijhouden van beoordelingsgesprekken
  • Een auteurstool om zelf de mooiste e-learning te ontwikkelen
  • Een betaalbare leeroplossing die 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar is voor jouw medewerkers
  • Stel een introductieprogramma samen voor nieuwe medewerkers en de leeromgeving doet de rest!

Over onze horeca trainingen

Alle horeca trainingen van HorecaHero zijn ontwikkelt met ervaren Leermeesters en ondernemers uit de branche. Waarbij we als eerste een trainingslijn hebben neergezet die alle nodige basiskennis en vaardigheden behandeld om zo een gezonde fundering neer te leggen bij elke medewerker. Geen at hok uitleg op de werkvloer maar een structurele opzet van hoofdstukken, pagina’s, video en testvragen die naadloos op elkaar aansluiten. Een gezonde basis voor iedereen!

Naast de basistrainingen ontwikkelt HorecaHero verschillende verdiepingstrainingen zoals “Upselling & Crosselling” of “Wijnadvies geven”. Dit zijn trainingen die niet alleen voor extra omzet zorgen maar ook de kwaliteit en gasttevredenheid naar een hoger niveau brengen.

HorecaHero is geen kostenpost, maar een investering die je op korte en op de lange termijn meetbaar terugziet!

Vragen, opmerkingen of samenwerken? Neem contact met ons op!

De online trainingen van HorecaHero worden gemaakt met onderwijskundige en experts uit de Horeca. Bij elke nieuwe training kijken wij welke expertise we moeten inkopen om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen.

Je naam

Onderwerp

Tip, suggestie en/of opmerking:

We weten dat je geen robot bent, toch?