Wij leveren digitale leeroplossingen voor bedrijven in de Horeca

Onze missie

Met training en opleiding willen wij de kwaliteit van de complete gastbeleving verhogen in horeca en recreatiemarkt. Dit doen wij door het aanbieden van een online academy, met deze opmaat betaalbare en meetbare leeroplossing maken wij van iedereen in de branche een HorecaHero.

Onze visie

Wij geloven dat in een markt die zich kenmerkt door een hoog verloop en structureel personeelstekort dat middels training en opleiding iedereen de optimale gastbeleving kan creëren.

Onder het motto ‘Iedereen heeft gastvrijheid in zich’ leveren wij LMS software en geven wij advies op het gebied van online leren en ontwikkelen wij trainingen op maat voor onze klanten. Bij HorecaHero houden we van korte lijnen, snel schakelen en werken we door tot het gewenste resultaat is behaald voor iedere klant. We helpen onze klanten zich te onderscheiden in de markt door leren leuk te maken met een opmaat academy. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van het eindproduct en beter behoud van medewerkers.

Alle voordelen op een rij:

 • Een “Award” winning leeromgeving voor de Hospitality
 • Een groeiende bibliotheek van 25 online hospitality trainingen
 • Klassikaal leren en leren op de werkvloer
 • Vastleggen en bijhouden van beoordelingsgesprekken
 • Een auteurstool om zelf de mooiste e-learning te ontwikkelen
 • Een betaalbare leeroplossing die 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar is voor jouw medewerkers
 • Stel een introductieprogramma samen voor nieuwe medewerkers en de leeromgeving doet de rest!

Over onze hospitality trainingen

Alle hospitality trainingen van HorecaHero zijn ontwikkelt met ervaren Leermeesters en ondernemers uit de branche. Waarbij we als eerste een trainingslijn hebben neergezet die alle nodige basiskennis en vaardigheden behandeld om zo een gezonde fundering neer te leggen bij elke medewerker. Geen at hok uitleg op de werkvloer maar een structurele opzet van hoofdstukken, pagina’s, video en testvragen die naadloos op elkaar aansluiten. Een gezonde basis voor iedereen!

HorecaHero is geen kostenpost, maar een investering die je op korte en op de lange termijn meetbaar terugziet!

Vragen, opmerkingen of samenwerken? Neem contact met ons op!

De online trainingen van HorecaHero worden gemaakt met onderwijskundige en experts uit de Horeca. Bij elke nieuwe training kijken wij welke expertise we moeten inkopen om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen.

  Je naam

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Tip, suggestie en/of opmerking: