Maak van elke medewerker een HorecaHero!

Met HorecaHero Premium start je binnen no time je eigen online leerplatform, compleet in eigen huisstijl en standaard gevuld met alle vakinhoudelijke trainingen van HorecaHero. Met HorecaHero Premium regel je alles op het gebied van training en ontwikkeling vanuit één centrale leeromgeving. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van praktijktrainingen i.c.m. online trainingen (blended learnling). Of aan het samenstellen van volledige inwerktrajecten, vastleggen van beoordelingsgesprekken en instellen van herhalingscondities en reminders. En, niet geheel onbelangrijk, bekijk de voortgang van al je medewerkers via een overzichtelijk dashboard.

Hét leerplatform voor de horeca en hospitality

Koppel je medewerkers automatisch aan leertrajecten door middel van functie en/of locatie. Plan en organiseer eenvoudig praktijktrainingen of trainingen van leveranciers op de werkvloer. En creëer introductieprogramma’s op maat voor nieuwe medewerkers bestaande uit online trainingen, meeloopdagen en kennistestjes. Kortom, een eigen leerplatform die je zowel online als offline ondersteund met alles wat met training en opleiding te maken heeft!

Ontwikkel je eigen trainingen

Met een ontwikkeltool ontwikkel je zelf eenvoudig nieuwe onlinetrainingen en kennistesten. Wat dacht je van een introductie training voor nieuwe medewerkers of specifieke functietraining (wijkloper, barman)? Of een kennistest over de nieuwe menukaart en wijnen? Zet zelf huidige werkinstructies en huisreglementen om in een interactieve e-learning.

Om je een handje te helpen krijg je een uitgebreide training van ons, zodat je daarna direct zelf aan de slag kan! Deze training is inbegrepen in de totale prijs.

Waarom HorecaHero?

 • Inwerken van nieuwe medewerkers is nog nooit zo eenvoudig geweest!
 • De enige in Nederland met meer dan 24 online vakinhoudelijke trainingen in het Nederlands en Engels.
 • Bespaar veel tijd en geld met het organiseren van trainingen.
 • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen.
 • Krijg inzicht in de kennis van je medewerkers en train gerichter op de werkvloer.
 • 24/7 bereikbaar en toegankelijk via desktop, tablet en mobiel.
 • HR-software koppeling mogelijk.
 • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!

Wat kost HorecaHero Premium?

 

 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

  Michelle van Rijn

  Mail: michelle@learnhero.nl
  Tel: 085 864 00 36
  Mobiel: 06 16 445 894