Avatar foto 2 mei 2024

Als partner van Rakoo houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online academy. Lees je mee met de nieuwste updates?

Leeractiviteit verwijderen

Goed nieuws! Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een registratie op een leeractiviteit helemaal te verwijderen! Tot dusver was het alleen mogelijk om een gebruiker uit te schrijven voor een leeractiviteit. De leeractiviteit bleef dan alsnog bij ‘afgerond’ staan. Het is nu mogelijk om een inschrijving helemaal te verwijderen!

Video toevoegen

Deze nieuwe functionaliteit stond hoog op de wensenlijst: direct een video kunnen uploaden in de academy. Het was al mogelijk om een video toe te voegen vanuit een url of youtube, maar het is nu ook mogelijk om direct een video te uploaden. Handig!

Wist je dat onze performance module nu ook de mogelijkheid biedt om feedback te geven en te ontvangen? Hiermee krijg je een 360 graden beeld van je performance! Als beheerder in de academy kun je medewerkers begeleiden bij het verwerken van feedback en het koppelen van leeractiviteiten aan de performance cycle. Zo open je het gesprek over groei binnen jouw team!

Leeractiviteiten toewijzen

Als beheerder kun je nu ook leeractiviteiten toewijzen aan bedrijven en afdelingen, naast teams en functies. Handig, want zo worden alle medewerkers gekoppeld aan het bedrijf of de afdeling, automatisch ingeschreven voor deze leeractiviteiten. Dit maakt het beheren van leren een stuk simpeler: je hoeft niet meer handmatig in te stellen wie wat moet volgen!