Maak van elke medewerker een HorecaHero!

Met HorecaHero Plus start je binnen no time je eigen online leerplatform, compleet in eigen huisstijl en standaard gevuld met alle vakinhoudelijke trainingen van HorecaHero. Met HorecaHero Plus regel je alles op het gebied van training en ontwikkeling vanuit één centrale leeromgeving. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van praktijktrainingen i.c.m. online trainingen (blended learnling). Of aan het samenstellen van volledige inwerktrajecten, vastleggen van beoordelingsgesprekken en instellen van herhalingscondities en reminders. En, niet geheel onbelangrijk, bekijk de voortgang van al je medewerkers via een overzichtelijk dashboard.

 

Hét leerplatform voor de horeca en hospitality

Koppel je medewerkers automatisch aan leertrajecten door middel van functie en/of locatie. Plan en organiseer eenvoudig praktijktrainingen of trainingen van leveranciers op de werkvloer. En creëer introductieprogramma’s op maat voor nieuwe medewerkers bestaande uit online trainingen, meeloopdagen en kennistestjes. Kortom, een eigen leerplatform die je zowel online als offline ondersteund met alles wat met training en opleiding te maken heeft!

Online bibliotheek

Nieuwe content toevoegen? Geen probleem! Koop online trainingen in bij externe partijen en voeg deze toe aan je leerplatform. Dat kan met behulp van SCORM/LTI-extensies. Wil je de online trainingen van HorecaHero aanpassen qua content en aanbieden in eigen huisstijl? Of wil je liever zelf aan de slag met het maken van e-learning? Denk hierbij aan het omzetten van huidige werkinstructies en inwerktrajecten? Of wat dacht je van producttrainingen, bijvoorbeeld bij een nieuwe menukaart? Kies dan voor HorecaHero Premium.

Waarom HorecaHero?

 • Inwerken van nieuwe medewerkers is nog nooit zo eenvoudig geweest!
 • De enige in Nederland met meer dan 24 online vakinhoudelijke trainingen in het Nederlands en Engels.
 • Bespaar veel tijd en geld met het organiseren van trainingen.
 • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen.
 • Krijg inzicht in de kennis van je medewerkers en train gerichter op de werkvloer.
 • 24/7 bereikbaar en toegankelijk via desktop, tablet en mobiel.
 • HR-software koppeling mogelijk.
 • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!

Wat kost HorecaHero Plus?

 

 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

  Menno Wouters

  Mail: menno@horecahero.nl
  Tel: 085 864 00 36