Haal voordelig binnen één dag je BHV Herhalingscursus

BHV Herhalingscursus

Om de gevolgen van brand en ongevallen te beperken, moet elke organisatie over gecertificeerde BHV’ers beschikken. BHV’ers zijn namelijk getraind om een beginnende brand te blussen, eerste hulp te verlenen en een gebouw te ontruimen. Het is van groot belang om deze kennis en vaardigheden up-to-date te houden en regelmatig te oefenen. Door jaarlijks een BHV Herhaling te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, richtlijnen en blijf je gecertificeerd BHV’er. Om je BHV certificaat, waar je tijd in hebt geïnvesteerd, actueel te houden moet je dus ieder jaar op BHV Herhaling.

De inhoud van de training is gericht op de praktijk. Deelnemers leveren input zodat de kennis na deze dag weer up-to-date is. Na deze dag kan je weer reanimeren, een AED gebruiken en een beginnende brand blussen doordat je dit in de praktijk opnieuw hebt beoefend.

BHV Herhaling

Bij HorecaHero krijg je gratis toegang tot de online herhalingstraining speciaal ontwikkeld voor BHV Herhaling. De benodigde theorie fris je in je eigen tempo op. Zo ga je goed voorbereidt de praktijkdag in. Dit is de snelste en leukste manier om je cursus BHV Herhaling te behalen. De e-learning zit vol met video’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelende wijs de nodige kennis op.

Het praktijkgedeelte volg je bij jou in de buurt. Kies één van de 20 praktijklocaties door heel Nederland en bepaal zelf de datum en het tijdstip. Wanneer je de online training en het praktijkgedeelte positief hebt afgerond, ontvang je een erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar.

Locaties door heel Nederland!

Wanneer je bij HorecaHero de BHV Herhaling training besteld krijg je direct toegang tot de online herhalingstraining en kan je jezelf inschrijven voor de praktijkdag. Inschrijven voor het praktijkgedeelte doe je via de praktijk voucher die je na je bestelling van ons hebt ontvangen.

Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren zodat je deze week nog je BHV Herhaling certificaat op zak hebt.

 • Direct online aan de slag met de herhalingstraining
 • Toegankelijk via desktop, smartphone en tablet
 • Leren in eigen tempo, tijd en op eigen plek
 • Efficiënt en voordeling
 • Praktijkbegeleiding door gecertificeerde instructeurs
 • Training is inclusief lunch, koffie en thee
 • Inclusief lotusslachtoffer
 • Deelname alleen mogelijk met geldig BHV certificaat

Tijdsduur:

 • Praktijkdag: 1 dag (09:00 tot 16:30)

Inhoud training BHV Herhaling:

 1. Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp
 2. Reanimatie & AED
 3. Communicatie
 4. Ontruiming
 5. Brandbestrijding

Slagingspercentage: 94%

Online training

Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om aan de slag te gaan met de online herhalingstraining.

Praktijkdag

Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 examenlocaties bij jou in de buurt!

BHV certificaat

Alle onderdelen goed doorlopen? Dan ontvang je van ons een erkend BHV basis certificaat met een geldigheid van één jaar.