Behaal in één praktijkdag jouw BHV certificaat

BHV Basis, mét of zonder online training

Wil je zo snel mogelijk je BHV Basis certificaat halen? Bij HorecaHero bieden we de training BHV Basis naast een twee daagse cursus ook gedeeltelijk online aan. Deze training bestaat uit zelfstudie met een ééndaagse praktijkdag. In de online BHV training leer je alles met betrekking tot de wet- en regelgeving en hoe je snel en vakkundig handelt bij een incident, ongeval of ontruiming. Tijdens de praktijkdag oefen je vervolgens de taken en handelingen in levensechte situaties.

bhv basis cursus

Zelfstudie + Eendaagse praktijkdag

Je bespaart tijd doordat de theoretische kennis online wordt verkregen. Je kan direct aan de slag zodra je de training hebt besteld. Met de online training bereid je je in eigen tempo voor op de praktijkdag. De BHV e-learning zit vol met instructievideo’s en leuke oefenvragen. Zo doe je spelenderwijs de nodige kennis op.

Tweedaagse praktijk cursus

De benodigde theorie wordt aan de hand van een lesboek tijdens de klassikale sessie doorgenomen. Je hebt geen vooropleiding nodig en er is geen studiebelasting voorafgaand de cursus. Onze instructeurs helpen je door de benodigde theorie heen waarbij het gratis lesboek als leidraad dient. Wanneer de theorie is behandeld wordt er meteen achteraan de praktijk geoefend. De BHV Basis training wordt afgesloten met een schriftelijk examen dat bestaat uit twintig meerkeuzevragen. 

Locaties door heel Nederland!

Wanneer je bij HorecaHero de training BHV Basis hebt aangevraagd kun je jezelf direct inschrijven voor het praktijkgedeelte, dit geld zowel voor het zelfstudie pakket als de tweedaagse praktijkcursus. Inschrijven voor het praktijkgedeelte doe je via de praktijk voucher die je na je bestelling van ons hebt ontvangen bij één van de 20 praktijklocaties door heel Nederland.

Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren zodat je deze week nog je BHV certificaat op zak hebt!

De BHV Basis cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  1. Wet- en regelgeving
  2. Eerste hulp
  3. Spoedeisende hulp
  4. AED (Automatische Externe Defibrillator)
  5. Brand, bestrijding en ontruiming
  6. Oefenvragen en instructievideo’s

Slagingspercentage: 94%

Zelfstudie + 1 praktijkdag

  • Online training: 4/6 uur
  • Praktijkdag: 1 dag (09:00 tot 16:30)

€199,00

• Online training
Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je een unieke inlogcode om direct aan de slag te gaan met leren!

• Eén praktijkdag
Klaar voor het praktijkgedeelte? Wissel je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 praktijklocaties bij jou in de buurt!

• Certificaat
Alle onderdelen goed doorlopen en de eindtoets positief afgerond? Dan ontvang je van ons een erkend BHV Basis certificaat met een geldigheid van één jaar.

2 praktijkdagen

  • Géén zelfstudie nodig
  • 2 praktijkdagen van 09:00 tot 16:30

€299,00

• Twee praktijkdagen
Niet iedereen wil aan een zelfstudie, wissel daarom je voucher in om je in te schrijven bij één van de 20 praktijklocaties bij jou in de buurt voor de twee daagse praktijkdagen!

• Certificaat
Alle onderdelen goed doorlopen en de eindtoets positief afgerond? Dan ontvang je van ons een erkend BHV Basis certificaat met een geldigheid van één jaar.