Sociale hygiëne online halen

31 december 2018 door

Sociale Hygiëne is een verplicht diploma in de horeca en met name drankverstrekkende bedrijven die alcohol schenken. Als drankverstrekkend bedrijf moet je aan wettelijke eisen voldoen die zijn vastgelegd in de Drank- en Horecawet. Bij de cursus Sociale Hygiëne leer je hoe je het best in actie kunt komen in bepaalde situaties. Er zijn heel veel bedrijven die Sociale Hygiëne cursussen aanbieden. Maar een stuk minder waar je je sociale hygiëne cursus snel en eenvoudig online kan volgen.

Waarom Sociale Hygiëne online halen?

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor online cursus in plaats van een boek of een cursusdag op locatie. Voor de jongere generatie heeft een voorkeur om zijn sociale hygiëne zo veel mogelijke online voor te bereiden.

De voordelen van online

Interactief: Een online cursus is vele malen interactiever dan een boek. Dit maakt het leren niet alleen leuker maar zorgt er ook voor dat je de kennis sneller opneemt. Zo beschikken de meeste online cursussen over video’s en interactieve oefenvragen als “drag & drop, matching, waar of niet waar etc.

Flexibel: De meeste online sociale hygiëne cursussen kan je op elk device en op elk moment af spelen. Dus heb je tussen je werk door een uurtje tijd. Je logt eenvoudig in en gaat weer verder met leren waar je op dat moment ben gebleven. Je kan dus leren wanneer en waar je zelf wilt.

Meetbaar: In de online cursus sociale hygiëne zitten zoals eerder geschreven leuke interactieve testvragen. Ook ontvang je vaak bij een goede online cursus een aparte examentrainer, waarbij je uit een vragenbak een aantal oefenexamens kan maken. Doordat het online is kan je meteen je scores zien en geeft het systeem ook vaak feedback wanneer je iets fout doet. Dit is vele malen fijner leren als dat je met een opdrachtenboek moet werken en telkens moet opzoeken of je het juiste antwoord heb ingevuld.

Hoe zit het met het examen?

Belangrijk om te weten is dat je het examen zelf niet online kan doen, het examen is namelijk een officieel erkend SVH diploma. Wat krijg je dan wel bij een online cursus sociale hygiëne? Bij ons koop je de online training waar ook een online examentrainer bij zit om te oefenen. Bij ons kun je een losse training Sociale hygiëne kopen of de online training met examen voucher. Met deze voucher kan je vervolgens het examen aanvragen bij het SVH erkende examenbureau.

De online Sociale Hygiëne cursus van HorecaHero

Heeft bovenstaand artikel je interesse gewekt? Bestel dan je Sociale Hygiëne cursus met examen bij HorecaHero. Met een slagingspercentage van 94% weet je zeker dat ook jij binnen no time over je sociale hygiëne diploma kan beschikken!

 

Categorie