
De eerste maand HorecaHero en zijn trainingen
6 februari 2017De eerste maand HorecaHero… Bloed, zweet, tranen maar vooral heel veel plezier! Sinds de livegang op de Horecava vliegen de weken... Bekijk Artikel
De eerste maand HorecaHero… Bloed, zweet, tranen maar vooral heel veel plezier! Sinds de livegang op de Horecava vliegen de weken... Bekijk Artikel
Binnen één maand al meer dan 2000 likes op onze Facebook pagina.. HorecaHero ontwikkelt niet alleen de leukste online horeca... Bekijk Artikel
Allereerst, diep respect voor iedereen die in de horeca werkt. Waarom? Hierom: Alles behalve een 9 tot 5 mentaliteit Wat... Bekijk Artikel
Leren doe je niet voor niets. Op de kleuterschool begint het al, “Wat heb je een mooie boom getekend!”, “Het... Bekijk Artikel
Nieuwe aanbieder ‘Netflix van horecatrainingen’ Onkundig horecapersoneel staat met stip op nummer 1 in de lijst van ergernissen van horecagasten.... Bekijk Artikel
Onkundig horecapersoneel staat met stip op nummer 1 in de lijst van ergernissen van horecagasten. Terwijl er jaarlijks weer 48.000... Bekijk Artikel
HorecaHero: e-learning voor startend personeel De start-up HorecaHero komt met online trainingen voor medewerkers in de bediening. ‘Toegankelijk en betaalbaar’... Bekijk Artikel
Opleidingen en trainingen helpen je bij het werven… Deze maand verscheen onderstaand artikel op Misset Horeca met 10 tips om... Bekijk Artikel
Afgelopen week hebben de eerste 10 restaurants als eerste het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid (NLKT) uitgereikt gekregen. Deze horecazaken voldoen... Bekijk Artikel
Iedereen ziet het weleens op zijn of haar Facebook tijdlijn voorbij komen. Iedereen die dan ook maar iets met een... Bekijk Artikel
FNV Horeca roept horeca eigenaren op hun personeel beter voor te bereiden op risicovolle werkzaamheden, dit om arbeidsongevallen te voorkomen.... Bekijk Artikel
Door de nieuwe flexwet zullen ervaren seizoenspersoneel sneller aan de kant worden gezet en worden ingeruild voor onervaren personeel, dat... Bekijk Artikel
De horeca bestaat uit cafés, restaurants, hotels, party- en eventcateraars, contractcateraars, bungalowparken en campings; samen goed voor ongeveer 4 procent... Bekijk Artikel
Voor bijna alle horeca-ondernemingen zijn medewerkers het belangrijkst van allemaal, de medewerker is namelijk hét visitekaartje van het bedrijf. Rabobank... Bekijk Artikel
FNV Horeca laat weten dat werkgevers in de horeca hun jonge personeel meer voorbereiden op risicovolle werkzaamheden. “Ze investeren nauwelijks... Bekijk Artikel