Avatar foto 12 maart 2020

Wil jij je huidige online bedrijfsacademy een nieuwe boost geven door nieuwe trainingen aan te bieden? Altijd al trainingsmateriaal, werk- en veiligheidsinstructies en onboarding programma’s om willen zetten in interactieve e-learnings? Of wil je gewoon aan de slag met een ontwikkeltool waarmee je de gaafste en leerzaamste online trainingen kan maken om deze vervolgens aan te bieden aan al je medewerkers?

Zelf e-learning ontwikkelen!

Goed nieuws, iedereen kan het en wij helpen je daar graag mee op weg! Beginner of professional, het maakt ons niet uit. Onze ontwikkeltool stelt je in staat binnen een mum van tijd een interactieve en aantrekkelijke e-learning te creëren. Met behulp van onze training kun je binnen no time aan de slag!

LearnHero

LearnHero ontwikkelt en bouwt digitale leeroplossingen, speciaal ontworpen voor jouw organisatie. En met speciaal voor jou bedoelen we echt speciaal voor jou. Combineer je graag flesgroen met pimpelpaars? Prima, doen we voor je. Liever ons het designwerk laten doen? Let’s go!

Met onze labels HorecaHero, SafetyHero en RecreatieHero hebben we al hele branches laten leren. En daar leerden wij weer van. Al deze kennis en ervaring bundelden we in LearnHero. Zo kunnen we voortaan voor elke branche, organisatie en vereniging een leeroplossing op maat ontwerpen. Steeds meer mensen groeien in hun werk en in persoonlijke ontwikkeling. Yes, daar doen we het voor!

Training: Zelf e-learning ontwikkelen

Locatie: Sky Box FC Utrecht Galgenwaard
Datum: 25 juni 2020
Tijd: 10:00 tot 16:00
Kosten: €500,00
Beschikbare plekken: 10
(Inclusief koffie, thee, water en lunch)

Benieuwd bij welke uitdagingen een ontwikkeltool helpt?

  • Eenvoudig het proces rond het delen en borgen van essentiële kennis
  • Besparen kosten klassikale trainingen
  • Verhogen kwaliteit en verlagen van kosten onboarding
  • Digitaliseren en meetbaar maken van huidige kennis
  • Creëer de ultieme leerervaring!

Het ontwikkelen van een eigen e-learning is nog nooit zo simpel geweest! Interesse? Neem contact met ons op of meld je aan via het aanvraagformulier.