Avatar foto 23 januari 2020

Weet jij eigenlijk hoelang een gemiddelde e-learning duurt? In de greep van traditionele e-learning moeten cursisten tussen 30-60 minuten training doorstaan. In die tijd groeit je haar 0.18796 mm, verkoopt Burger King 916.500 hamburgers en maken distilleerderijen 17.465 flessen whisky!

Ironisch genoeg trek je aan het einde van de training je haar eruit, troost je met junkfood en ben je wanhopig op zoek naar een drankje! Traditionele e-learning is niet meer van 2020. Het voldoet niet aan de behoeften van een moderne leerling! Als je een leger van lerende superhelden gaat verzamelen, kan dit niet doorgaan! Je hebt een bitesize leercampagne nodig.

De 5 grootste voordelen van Bitesize learning

94% van de leer- en ontwikkelingsprofessionals verklaart dat online leermodules in bitesize grootte de voorkeur hebben voor het leveren van inhoud, de redenen hiervan zijn de volgende;

1.Verbeterde betrokkenheid

Let’s be real for a second, je verdient een prijs omdat je het zo ver hebt gehaald. Je hebt moeten onderhandelen over allerlei wezens die strijden om je aandacht. Je LinkedIn-connectie heeft zojuist iets gepost met een verleidelijke click aas titel. Een Facebook-vriend heeft zojuist zijn foto’s geplaatst van de “BESTE VAKANTIE OOIT”. En misschien wel het meest angstaanjagende van allemaal, een ongelooflijk beleefde wuivende beer viel het meest op.

In deze steeds luidruchtiger wordende wereld waarin alles om onze aandacht schreeuwt, moeten trainingsbetrokkenheid strategieën zich aanpassen of voor altijd verloren gaan! Gelukkig voor jou kan een stuk bitesize leren van 20 minuten (dat wordt beschouwd als het meest wat een menselijk brein aankan voordat het wordt uitgeschakeld) kunnen concurreren met de afleidingen van het digitale tijdperk, wat 50% meer betrokkenheid en 17% meer efficiëntie oplevert!

2. Bitesize is beter voor mobiel

Bitesize leren is beter voor mobiel Tenzij jouw student op weg is naar een Candy Crush-topscore, is zijn mobiele telefoon op geen enkele manier onderworpen aan de tijd die het kost om een ​​gigantisch deel van traditionele e-learning te voltooien. Mobiel leren is cruciaal voor jouw engagement strategie en dit moet worden weerspiegeld in jouw contentlevering. Inderdaad, september 2016 zag mobiel gebruik voor het eerst inhalen! Corrosief leren biedt je de mogelijkheid om korte uitbarstingen van trainingsinhoud te leveren aan de moderne student die veel onderweg is. Deze stijl van content levering is er om te blijven, met mobiel leren dat een student met 71% meer aantrekt!

3. Verbeterde retentie

 Heb je ooit geprobeerd om een hele appel in je mond te stoppen? Het is een overweldigend vooruitzicht en als je slaagt, zou het bijna onmogelijk te verteren zijn! Hetzelfde geldt voor een groot deel van de trainingsinhoud. Het opdelen in beheersbare brokken, past bij de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. De vergeetcurve laat zien hoe informatie na verloop van tijd verloren gaat wanneer u deze niet bewaart, waardoor jouw trainingsprogramma overbodig wordt. Gelukkig bestrijdt bitesize learning kennisverlies perfect met gemakkelijk te verteren inhoud zoals video’s. Binnenkort zal je leerling alles behouden wat je maar wilt leren!

4. Biedt just-in-time ondersteuning

Bij het zoeken naar antwoorden op de grote mysteries van het leven zoals: “Waarom hebben honden geen navel”, is jouw leerling gewoon een Google, Bing of een chique butler genaamd Jeeves weg van het antwoord. Dit zijn de verwachtingen van de moderne leerling, dus het is essentieel dat jouw trainingsprogramma aan deze eisen voldoet.

Traditioneel leren maakte leerlingen door irrelevant materiaal waden. Tegen de tijd dat ze vonden wat ze zochten, was het probleem voorbij. Bitesize learning geeft jouw leerling een uitbarsting van inhoud die relevant is voor zijn probleem, waarop hij onmiddellijk kan reageren.

5. Bitesize Learning is meer waar voor jouw geld

Het ontwikkelen van een traditioneel stuk e-learning duurt meestal 3 tot 6 maanden, een tijdrovend en kostbaar proces! Het mooie van bitesize op maat is dat het sneller, gemakkelijker en goedkoper is om te maken!