Avatar foto 13 december 2019

In samenwerking met Coca-Cola European Partners (CCEP) en Isobar Netherlands zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw leerplatform met de naam Snelle Skills. Snelle Skills wordt een leerplatform gevuld met diverse leermodules. Deze modules worden aangeboden in de vorm van bitesize learnings (trainingsduur van 5 minuten). Bitesize learnings bevatten content die we snel lezen, bekijken en opnemen. Het lesmateriaal is kort en bondig en daardoor eenvoudiger te verwerken. Dit maakt het leren nog leuker!

Het platform is ontwikkeld voor horecaondernemers vanuit partnership service CCEP om een helpende hand te bieden in het creëren van ambassadeurs. Snelle Skills stelt medewerkers in staat om op een leuke, interactieve en kosteloze manier horeca gerelateerde basiskennis en skills op te doen. Naast de leermodules van HorecaHero, zullen er ook product gerelateerde modules beschikbaar worden gesteld in samenwerking met CCEP. Kortom, een divers aanbod met allerlei leerzame en leuke learnings!

We zijn trots dat we samen met Coca-Cola European Netherlands en Isobar Netherlands dit leerplatform tot stand mogen brengen. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws!

Heb jij ook interesse om lesmateriaal op een slimme en leuke manier te testen en borgen? Neem contact met ons op of bekijk ons kennisplein voor meer informatie.