20 februari 2020

Vandaag is het feest, want vandaag vieren we dat ons nieuwe label LearnHero live staat! Ons niéuwe label? Precies, dat is niet de eerste maar de vierde. En daar zijn we best een beetje trots op. Dansje doen?

Met onvoorwaardelijke liefde voor onze klanten bouwden we elke dag aan een product dat steeds slimmer en knapper werd. LearnHero is de liefdesbaby, die hartstochtelijk verwekt werd door de combinatie van een gouden team en vurige passie. Met een levenslange visie in ons achterhoofd:

Slimme software vereenvoudigt en ondersteunt doelstellingen te behalen. Goede content is interessant, doet je verbazen en verandert kennis in kunde.

Het ontstaan

Het begon drie jaar geleden; de ambitie om twee contrasterende werelden bij elkaar te brengen. De horeca branche versterken met slimme learning tools; wij voelden een match. Daarom creëerden we gebruiksvriendelijke software die leren leuk maakt. Of je nu een specifieke bedrijfstraining volgt of alle ins en outs van de sector wil ontdekken. HorecaHero combineerde leertechnologie met een bibliotheek aan online horeca trainingen, voor iedereen die wil groeien in kennis én kunde.

Drie jaar later blijkt dat onze software niet alleen geschikt is voor horeca, maar voor elke branche met een trainingsbehoefte. Zo ontwikkelden we SafetyHero voor veiligheidstrainingen en RecreatieHero, in samenwerking met GoodHabitz, voor persoonlijke ontwikkeling. In 2020 introduceren we met trots ons nieuwste kind: LearnHero. Het label dat speciaal ontworpen is voor opdrachten en vraagstukken die niet direct passen binnen onze branche gerichte labels. Voor alle buitenbeentjes. Of liever gezegd, voor de prachtige bedrijven die nét even anders zijn.

LearnHero ontwerpt, bouwt en levert maatwerk leeroplossingen voor bedrijven uit alle sectoren. Zo bieden wij complete online academies, co-creëren we interactieve en leerzame online trainingen en leveren we media en visual design. Dit jaar zijn we al gestart met de productie van een compleet leerplatform voor Topmovers, een franchise organisatie voor verhuis en transport services.

Buitenbeentje? Perfect, wij hebben wat voor je.

Naar LearnHero