Avatar foto 20 februari 2020

Sociale Hygiëne of ook wel Social Responsibility in het Engels is een belangrijk diploma om op zak te hebben wanneer je in de horeca werkt. Organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Bij de cursus Sociale Hygiëne leer je hoe je het best in actie kunt komen in bepaalde situaties. Er zijn heel veel bedrijven die Sociale Hygiëne cursussen aanbieden. Maar een stuk minder waar jij je Sociale Hygiëne cursus snel en eenvoudig online kan volgen, laat staan in het Engels.

Tijdens deze cursus ga je kijken naar onderwerpen zoals:

  • Algemene informatie;
  • Alcohol, drugs & tabak;
  • Bedrijfsvoering en regels;
  • Risicogedrag en gespreksmodellen;
  • Gokken en de wet;
  • Inrichtingseisen & voorzieningen.

Waarom Sociale Hygiëne in het Engels halen?

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen  gekozen voor een online cursus in plaats van een boek of een cursusdag op locatie. De jongere generatie heeft een voorkeur om zijn sociale hygiëne zo veel mogelijk online voor te bereiden, heb jij een óf meerdere werknemers die alleen Engels spreken en die voor jouw bedrijf een diploma Sociale Hygiëne moet halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe zit het met het examen?

Belangrijk om te weten is dat je het examen zelf niet online kan doen, het examen is namelijk een officieel erkend SVH diploma. Wat krijg je dan wel bij een online cursus Sociale Hygiëne? Bij ons koop je de online training waar ook een online examentrainer bij zit om te oefenen. Bij ons kun je binnenkort een losse training Sociale hygiëne in het Engels kopen of de online training met examen voucher. Met deze voucher kan je vervolgens het examen aanvragen bij het SVH erkende examenbureau.

De online cursus Sociale Hygiëne in het Engels van HorecaHero

Heeft bovenstaand artikel je interesse gewekt? Houd dan onze website in de gaten en Bestel dan binnenkort je cursus Sociale Hygiëne met examen in het Engels bij HorecaHero. Met een slagingspercentage van 94% weet je zeker dat ook jij binnen no-time over je Sociale Hygiëne diploma kan beschikken.