Avatar foto 23 januari 2020

Camping de Beerze Bulten kiest voor het premium pakket in plaats van basis pakket van RecreatieHero. De Beerze Bulten die aangesloten is bij RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen kiest hiervoor omdat  zij een leeromgeving in eigen Look & Feel wilde. Vanaf heden kunnen ook zij nu medewerkers koppelen aan trainingen en doelgroepen, hierdoor worden medewerkers automatisch gekoppeld aan trainingen die horen bij de functie die zij hebben.

Over RecreatieHero

RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen hebben het initiatief genomen om een breed palet aan online trainingen aan de recreatie ter beschikking te stellen. Dit palet bestaat uit trainingen HorecaHero en GoodHabitz, dat wordt aangeboden binnen een voor de recreatie ingericht leer management systeem. KIKK/SFR en het O&O fonds van de verblijfsrecreatie maken de financiering mogelijk.

Basis Pakket

De trainings- en opleidingsbehoefte is per onderneming verschillend. Wil jij kosteloos en direct aan de slag met alle 150 online trainingen zonder gedoe? Dan is het gratis RecreatieHero Basis pakket voor jou de beste oplossing.

Premium

Ben je een recreatieonderneming met méér dan 50 medewerkers en wil je graag je eigen online academy starten? Je omgeving in je eigen Look & Feel en medewerkers kunnen koppelen aan trainingen die horen bij de functie die zij hebben dan is het RecreatieHero Premium pakket ideaal geschikt voor jouw organisatie.

Interesse gekregen? Neem dan contact op met ons RecreatieHero team!