29 januari 2020

Twee jaar geleden mochten wij Debuut als kersverse nieuwe klant verwelkomen, toen met al onze generieke horecatrainingen welke werden ingeladen in het LMS dat zij gebruikte.

Leerplatform in eigen huisstijl

Onlangs heeft Debuut de overstap gemaakt naar het leerplatform dat wij van HorecaHero faciliteren in Nederland; LearnLinq. Met dit leerplatform heeft Debuut nu het volledige regie in eigen hand, van een agendaplanning tot portfolio, van het plannen van praktijktrainingen tot het toevoegen van eigen trainingen. Dit alles ook nog eens volledig in hun eigen huisstijl.

Trainingen op maat

Vanuit Debuut was er de wens om naast de mogelijkheid te bieden van het maken van nieuwe trainingen, ook de generieke online horecatrainingen van HorecaHero aan te passen naar eigen wens. Op deze manier kunnen zij hun medewerkers nog gerichter trainen, ieder horecabedrijf is tenslotte anders.

Met deze verandering krijgt Debuut tevens de mogelijkheid om hun medewerkers certificaten te laten behalen eveneens in eigen huisstijl en kunnen zij gebruik gaan maken van blended learning, de leervorm waar online trainingen worden gecombineerd met praktijkdagen of -cursussen.

Wij wensen Debuut – én de 1500 medewerkers die hiermee gaan werken – veel (leer)plezier!🙌🏼