Waarom de online horecatrainingen van HorecaHero zo goed aansluiten op de branche?

Online leren is in vele branches al niet meer weg te denken als leermethode, het bied namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichten van klassikale horecatrainingen. In de horeca loopt online leren nog beduidend achter, wat eigenlijk best frappant is als je kijkt naar de leermethode en de horeca als branche an sich. In onderstaande afbeelding hebben wij een overzicht gemaakt van de voordelen van E-learning VS de Horecasector.

Horecatrainingen wanneer het jou uitkomt

Iedereen is druk tegenwoordig en vooral voor de mensen waarbij de horeca een bijbaantje is, wordt het niet op prijs gesteld om hele dagen naar fysieke horecatrainingen gestuurd te worden. Daarbij is het voor de ondernemer of bedrijfsleider zelf ook nog een hele kluif qua roosteren om iedereen naar een training te krijgen. De online horeca trainingen van HorecaHero kan “anytime-anywhere” gevolgd worden als er maar een goedwerkende internetverbinding aanwezig is. Hierdoor kan iedereen voortaan leren op zijn eigen tempo en in zijn eigen tijd, hoeft er niet meer een hele planning aan vooraf te gaan, kortom “baas blij, medewerker blij!”.

Online horecatrainingen besparen tijd en geld

Zeker in de horeca zijn de marges soms klein, je wilt als ondernemers de beste kwaliteit kunnen leveren aan je gasten zowel in producten als in de service. Goed opgeleid personeel verdient zich zeker terug in de herhalingsbezoeken maar kost je ook veel geld en tijd. Denk aan de docent/trainer die ingehuurd moeten worden, de ruimte, eventuele reiskosten en vergoedingen die gegeven worden. E-learning heeft hoge ontwikkelingskosten maar ligt daarna wel digitaal op de planken en kan vervolgens onbeperkt gevolgd worden zonder dat hier direct extra kosten bij gemoeid gaan. Op deze manier kunnen wij van HorecaHero onze online horecatrainingen al aan aanbieden vanaf 4 euro per medewerker per maand.

Trainingen in de horeca zijn herbruikbaar

De horeca heeft het hoogste verloop qua personeel vergeleken met alle andere sectoren. Je denkt als ondernemer dus wel twee keer na voordat je je medewerkers naar dure horecatrainingen stuurt als je weet dat een groot deel na 6 maanden al weer weg is. Zoals eerder geschreven staat e-learning 24 uur 7 dagen in de week online voor je medewerkers klaar. Komt er een nieuwe medewerker in dienst dan hoeft u hem of haar alleen een toegangscode te geven van HorecaHero en je weet zeker dat ze over de nodige basisvaardigheden beschikken alvorens ze de werkvloer op gaan. De online horeca trainingen van HorecaHero verdienen zich terug in geld, kwaliteit en service!

Online horecatrainingen zijn meetbaar

Voor ons misschien wel één van de belangrijkste voordelen van online trainingen ten opzichte van praktijktrainingen; het leerresultaat wordt voor het eerst echt meetbaar. Bijna alle praktijktrainingen en of theorieboeken worden na afloop nooit afgetoetst, dit wat eigenlijk best raar is want hoe weet je dan als ondernemer of als medewerker dat je ook daadwerkelijk alle behandelde lesstof tot je hebt opgenomen?! In de online horeca trainingen van HorecaHero wordt elk hoofdstuk afgetoetst met een aantal testvragen om te kijken of de cursist het hoofdstuk goed heeft begrepen en sluiten we de training af met een eindtoets. Op deze manier krijg je als ondernemer niet alleen inzicht in de voortgang van je medewerkers maar ook voor het eerst in de kennis van je medewerkers. Zijn je medewerkers dus echt zo goed als dat jij denkt? Je weet het met de online horecatrainingen van HorecaHero!;-)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[elfsight_pricing_table id=”1″]