Avatar foto 31 oktober 2019

De bibliotheek van HorecaHero blijft groeien, zo kun je vanaf vandaag de online cursussen BHV Basis, Herhaling & Incompany bestellen! Is jouw organisatie nog niet in aanraking gekomen met HorecaHero dan is dit nu jullie kans, de online cursus BHV Basis wordt namelijk standaard in ons HorecaHero Plus & Premium pakket geleverd.

BHV Nederland

Maar hoe zit het dan met de Praktijkdag? Wij hebben met BHV Nederland een partner gevonden die voor ons het praktijk gedeelte gaat organiseren. En voor de Incompany cursus gaan wij een samenwerking aan met Werkveilig (IVM)

Waarom je cursus BHV Basis online halen?

Het grote voordeel om je BHV Basis gedeeltelijk online te volgen is dat je in eigen tempo kan leren en voorbereiden. Daarnaast hoef je niet meer twee dagen voor de cursus uit te trekken maar nog maar één dag. Zeker met reistijden en drukke agenda’s is dit een groot voordeel. De BHV Basis cursus online staat vol met leuke video’s, testvragen en oefenexamen vragen en wordt als zeer plezierig ervaren door deelnemers. Wanneer je deze cursus hebt afgerond kun jij jezelf direct inschrijven voor een praktijk dag bij een van onze trainingslocatie bij jou in de omgeving.

Plannen en organiseren in je eigen Leeromgeving

Heb je een al een HorecaHero leeromgeving, dan richten wij beide leerpaden (Incompany en voucher) compleet in via LearnLinq. Sterker nog, wij zorgen er zelfs voor dat we met terugwerkende kracht je volledige BHV administratie één op één overnemen en plaatsen in jouw leeromgeving. Zo heb je geen Excel-sheets meer nodig. Je hebt dan voortaan een actueel overzicht van de geldigheid van alle BHV certificaten in het dashboard van LearnLinq.

Nog geen leeromgeving van HorecaHero, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en bekijk hier onze brochure!

Direct BHV aanvragen

BHV Basis

Zelfstudie: 4 / 6 uur
Praktijkdag: 8 uur

BHV Herhaling

Zelfstudie: 4 / 6 uur (niet verplicht)
Praktijkdag: 8 uur

BHV Incompany

Zelfstudie: 4 / 6 uur
Praktijkdag: 8 uur (op locatie)