Avatar foto 26 april 2021

Vanaf woensdag 28 april kunnen de terrassen weer open! Bij een heropening van de horeca hadden we natuurlijk andere verwachtingen; geen tijden van 12:00 tot 18:00 uur en maximaal twee personen. Maar dit is wél de eerste stap en iedereen staat te springen om straks weer op het terras een eerste biertje te bestellen!

Als horeca ondernemer sta je voor een grote uitdaging om weer veel personeel aan te nemen en in korte tijd in te werken. Lijkt het je wat om jouw medewerkers al deels in te laten werken middels online trainingen, zodat de basiskennis er al is? Dan zijn de HorecaHero trainingen wat voor jou! We bieden verschillende trainingen zoals Gastvrijheid en Bediening, maar ook Up,- and cross selling. Want laten we eerlijk zijn, juist nú wil je dat jouw medewerkers hier handig in zijn.

Werk personeel snel en makkelijk in, zodat ze meteen kunnen knallen zodra ze hun eerste werkdag hebben. Klik hier voor meer informatie betreft prijzen of vraag een demo aan. Dan kan je meteen zien hoe makkelijk en leuk het is!