Avatar foto 1 februari 2021

Van Asch Horeca is een bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar bezig houdt met het ontwikkelen en exploiteren van horecaconcepten. De bedrijven die onder Van Asch Horeca vallen zijn zeer divers en allen gevestigd in Breda en omstreken.  Samen met de meer dan 160 werknemers hebben zij als doel vooruitstrevende horeca te bouwen en te bedrijven én ervoor te zorgen dat al hun gasten met een voldaan gevoel de deur uit gaan.

HorecaHero Premium

Van Asch Horeca heeft gekozen voor HorecaHero Premium. Met HorecaHero Premium starten zij binnenkort een eigen online leerplatform (Van Asch Academy), compleet in eigen huisstijl en gevuld met méér dan 20 vakinhoudelijke trainingen van HorecaHero. Daarnaast gaan ze zelf proactief aan de slag met het maken van eigen trainingen met behulp van onze ontwikkeltool. Deze trainingen zijn functiegericht en dienen als leertraject voor bestaand en nieuw personeel. Niet alleen leuk en leerzaam, maar ook enorm efficiënt.

Wij wensen van Asch Horeca veel succes met de Van Asch Academy en met hun eigen gemaakte trainingen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!