Uitzendbureau People4all start met de HorecaHero academy

25 oktober 2018 door

Uitzendbureau People4all heeft jarenlange ervaring in de bedrijfscatering en horeca en zijn met de markt mee gegroeid; Zij ontdekten een nadrukkelijke behoefte dat klanten graag met een gespecialiseerd uitzendbureau aan tafel zitten. Zo zijn zij in staat om beter in te spelen op uw aanvragen en wensen.

Iedereen bij People4All loopt warm voor een efficiënte en gastvrije bedrijfscatering. Niet alleen hun cateringmedewerkers maar ook de mensen op kantoor. Oprichters Fred Blaas en Karin Roskam zijn beiden doorgewinterd in de horeca, bedrijfscatering, sales en accountmanagement. Zij worden versterkt door een team gedreven professionals. Samen vormen zij een geoliede machine, die vanuit het kantoor in Houten werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Als klant heeft u altijd één vast aanspreekpunt bij People4All.

Wij kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking!

Het onboarden van nieuwe uitzendkrachten is vaak een lastige klus, daarom levert HorecaHero speciaal voor uitzendbureaus en​ payroll bedrijven een academy waar medewerkers voordat ze hun eerste dag hebben al kennis kunnen op doen doormiddel van online horeca trainingen. Dit is natuurlijk niet alleen fijn voor de medewerker maar ook een​ prachtige dienst richting opdrachtgevers!

Inmiddels hebben wij al een aantal uitzendbureaus die werken met onze academy, zijn jullie het volgende uitzendbureau? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Categorie