Avatar foto 16 januari 2023

Sinds begin dit jaar hebben wij voor RCE (Restaurant Company Europe) waar onder andere Loetje, Happy Italy en Beers & Barrels onder vallen een maatwerk Sociale Hygiëne academy gemaakt. De managers van de vestigingen melden hun medewerkers aan en deze worden dan automatisch gekoppeld aan de cursus Sociale Hygiëne, waarna de medewerkers zelf hun SVH examen kunnen inplannen.

Klantvraag; Ontzorgen

Binnen de RCE Academy zijn alle bedrijven (70+) aangemaakt, tevens alle managers gekoppeld als beheerder van het bedrijf waar zij voor werken. Deze beheerder/manager kan nu zijn medewerker invoeren en koppelen aan het leerpad Sociale Hygiëne. De medewerker ontvang een uitnodiging voor de academy én een link om het SVH examen in te plannen op de datum en tijd die hij of zij zelf wenst. Op deze manier is het grote bedrijven als RCE een stuk minder complex om op iedere locatie voldoende personeel te hebben die in het bezit zijn van hun Sociale hygiëne diploma.

Voortgang van de medewerkers

De managers kunnen de voortgang inzien van hun eigen medewerkers, op deze manier kunnen zij in de gaten houden waar de medewerkers in het proces zijn. Wanneer de medewerkers het diploma hebben behaald kunnen zij middels een inleveropdracht het officiële diploma uploaden, zo weet de manager ook meteen dat zijn medewerker geslaagd is voor zijn officiële SVH examen.