Avatar foto 27 augustus 2020

Om als werkgever in aanmerking te komen voor subsidie vanuit de NOW regeling moet je kunnen aantonen dat je je hebt ingespannen om je medewerkers te bewegen tot om- of bijscholing. De inspanningsverplichting houdt dus vooral in dat je als werkgever verplicht bent om jouw medewerkers te stimuleren om aan bij,- of omscholing te doen. Zoals vakinhoudelijke kennis verbeteren of verbreden, waardoor de medewerker breder inzetbaar is.

1+1=2

Kijk, en dáár zijn wij dan weer uitzonderlijk goed in! Als het dan toch verplicht is, doe het dan in ieder geval wel leuk én goed. Toch? HorecaHero ontwikkelt al jaren toffe trainingen in de hospitality branche en heeft al meer dan 10.000 gebruikers bij verschillende grote klanten. Zowel nieuwe als huidige werknemers worden het hele jaar door getraind. Wij maken leren leuk! We hebben algemene trainingen ontwikkeld op het gebied van gastvrijheid, upselling & cross selling, maar ook trainingen speciaal voor keuken,- of barpersoneel. Medewerkers kunnen zelfs hun diploma behalen voor Sociale Hygiëne!

Zie hier een overzicht van al onze trainingen in zowel Nederlands als Engels.

Aantonen inspanningsverplichting

Met HorecaHero plus en premium kan je gebruik maken van een dashboard, waardoor je meteen je administratie op orde hebt en ook kan inzien (en aantonen) welke trainingen er gemaakt zijn door medewerkers. We helpen de leeromgeving in te richten en helpen je met een jaarplanning, zodat je het hele jaar door trainingen kan inzetten. Zie hier onze pakketten!

Stel je eens voor dat je medewerkers voortaan één gebakje per dag extra verkopen, omdat ze slimmer weten te communiceren met je gasten. Dat is € 4 extra per dag, € 28 per week, € 112 per maand en dus €1.344 extra per jaar per medewerker!

Geschoold personeel is sowieso een goede investering, waarmee je écht je omzet kan verhogen. En wie wil dat nou niet in deze onzekere tijden? Door jouw medewerkers deze trainingen te laten doen, laat je een inspanningsverplichting zien, maar haal je er vooral meer uit voor jezelf en voor jouw bedrijf!

Coronaproof

Trainingen kunnen altijd en overal gemaakt worden, ook op je mobiel! Als je dus onderweg bent naar je werk, op de bus moet wachten of als je even chill op de bank zit.. Dus ook nog eens coronaproof 😉 De trainingen duren ongeveer 30 minuten, waardoor het een kleine moeite is voor jouw medewerkers om hier een inspanning voor te doen.

De inspanningsverplichting gaat je dus eigenlijk alleen maar voordelen geven, zonder dat het jou veel tijd en geld gaat kosten. Je kan HorecaHero namelijk al gebruiken voor €4 per medewerker per maand!

Interesse? Vraag hieronder een demo aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Voornaam + achternaam

    Telefoonnummer

    Bedrijfsnaam

    E-mailadres