Avatar foto 13 januari 2021

Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met wat nieuwe ontwikkelingen. Maar nu 2021 is aangebroken, kunnen we het van de daken schreeuwen. We gaan een nieuw label lanceren genaamd:

CateringHero!

In samenwerking met de branchevereniging voor party en event catering ONCE zijn we bezig met trainingen ontwikkelen specifiek voor de party catering! Samen met de mensen uit het vak hebben we de ‘koppen bij elkaar gestoken’ om zo de kernwaarden te kunnen vertalen naar toffe trainingen.

De eerste catering trainingen die we zullen lanceren zijn: Logistiek en Sales. Dit is een mooie aanvulling op de trainingen die we al hadden ontwikkeld vanuit HorecaHero. De grootste wens bleek om op deze onderwerpen de trainingen te ontwikkelen. Het is zó ontzettend leuk om samen te mogen werken met deze vakmensen, dat we hier een berg energie van krijgen.

Maar er is méér: het blijft namelijk niet bij deze trainingen! We gaan in de loop van het jaar meer nieuwe trainingen ontwikkelen, waardoor het leerplatform CateringHero alleen maar verder wordt uitgebreid. Hoe tof is dat?!

De planning is dat we half februari LIVE gaan met ons label CateringHero. Ben je daar bij aangesloten, dan kan je gebruik maken van alle trainingen die we zowel voor HorecaHero als CateringHero hebben ontwikkeld.

Daarnaast heb je dezelfde voordelen die we met HorecaHero bieden:

  • Je kan je medewerkers het hele jaar door trainen. Oók als medewerkers nu thuis zijn!
  • Het inwerken van nieuwe medewerkers is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!
  • Met een LMS, leer managementsysteem, heb je alles rondom opleiding en trainingen bij elkaar
  • Daarnaast kan je bij afronding van de training een certificaat downloaden, waardoor je kan aantonen dat je voldoet aan de inspanningsverplichting van de NOW regeling.

Alleen maar voordelen dus!

Wil je graag op de hoogte blijven of meer informatie? Neem alvast een kijkje op de website van CateringHero of neem contact met ons op.

Stay tuned..!