Avatar foto 14 maart 2023

Boretti en Van der Valk Apeldoorn zijn begonnen met online trainingen van HorecaHero, in combinatie met het Hubper leerplatform. Beide bedrijven zien de voordelen van online leren in combinatie met leren op de werkvloer.

Ze hebben beide gekozen voor HorecaHero Premium. Met HorecaHero Premium lanceren ze binnenkort een eigen online leerplatform, compleet in hun eigen huisstijl en gevuld met meer dan 25 vakgerelateerde trainingen van HorecaHero zoals Gastvrijheid, Barista en Sociale hygiëne. Daarnaast gaan ze zelf proactief aan de slag met het ontwikkelen van hun eigen trainingen met behulp van de e-learning ontwikkeltool. Deze trainingen zijn gericht op specifieke functies en dienen als leertraject voor bestaande én nieuwe medewerkers. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar het is ook enorm efficiënt om medewerkers snel en effectief in te werken of nieuwe kennis bij te brengen.

We wensen beide bedrijven veel succes met hun online Academy en het maken van hun eigen trainingen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!