Avatar foto 11 augustus 2020

Fresh food, great drinks & nice people

Liberty Foodbar is dé perfecte uitvalsbasis voor een avondje uit. Vernieuwend en trendy, maar met dorpse gezelligheid. De horecagelegenheid biedt een perfecte mix tussen eten en borrelen. Met échte, goede cocktails en bijzondere speciaalbieren. Waaronder hun eigen lijn Liberty Craft Beers. Daarbij hebben zij ook nog eens één van de mooiste en gezelligste terrassen in de regio.

Los van al dat lekkere eten, kun je bij Liberty Foodbar ook terecht voor beer-, wine- en cocktail tastings en zijn hun burgers, bowls, broodjes, tosti’s, nacho’s en borrelplanken ook beschikbaar voor takeaway. Zo geniet je van al het lekkers wat Liberty Foodbar te bieden heeft vanuit je eigen luie stoel, bank of hangmat.

HorecaHero Start

Liberty Foodbar heeft gekozen voor HorecaHero Start. Met HorecaHero Start hebben zij razendsnel toegang tot onze HorecaHero Academy, gevuld met méér dan 20 vakinhoudelijke trainingen. Daarnaast hebben ze zelf een aantal online trainingen gemaakt met behulp van onze ontwikkeltool. Deze trainingen zijn functiegericht en dienen als opleidingstraining voor het personeel. Niet alleen leuk en leerzaam, maar ook erg efficiënt.

Wij wensen Liberty Foodbar veel succes met de HorecaHero Academy en met hun eigen gemaakte trainingen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!