Avatar foto 19 juni 2019

De bibliotheek van HorecaHero blijft groeien zo komen wij binnenkort met de online training BHV Basis. Is jouw organisatie nog niet in aanmerking gekomen met HorecaHero dan is dit nu jullie kans. De online training BHV Basis wordt namelijk standaard in ons HorecaHero Plus & Premium pakket geleverd. Maar hoe zit het dan met het examen? Ook het examen is met laagste prijsgarantie via HorecaHero af te nemen!

Cursus BHV Basis en certificaat behalen

De BHV basis cursus is voor iedereen die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd. Mocht je jaren geleden voor het laatst een BHV diploma behaald hebben ook dan is de BHV basis de start. Bij HorecaHero kan je de BHV Basis cursus gedeeltelijk via het internet volgen. Dat betekend dat je geen twee dagen meer naar een trainingslocatie in het land hoeft maar nog maar één dag! De theoretische kennis doe je op via een leuke interactieve e-learning module en het praktijkgedeelte doe je dan nog op een trainingslocatie. HorecaHero maakt de BHV Basis leuker en betaalbaarder voor iedereen.

Cursus BHV Basis online halen

Het grote voordeel om je BHV Basis gedeeltelijk online te volgen is dat je in eigen tempo kan leren en voorbereiden. Daarnaast hoef je niet meer twee dagen voor de cursus uit te trekken maar nog maar één dag. Zeker met reistijden en drukke agenda’s is dit een groot voordeel. De BHV basis cursus online staat vol met leuke video’s, testvragen en oefentoetsen en wordt als zeer plezierig ervaren door deelnemers. Wanneer je deze cursus heb afgerond kan je jezelf direct inschrijven voor een praktijk dag ergens bij een trainingslocatie bij jou in de buurt.

Examens door heel Nederland!