HorecaHero komt met online training Sociale Hygiëne!

12 juli 2018 door

De bibliotheek van HorecaHero blijft groeien zo komen wij vanaf 1 augustus met de online training Sociale Hygiëne. Is jouw organisatie nog niet in aanmerking gekomen met HorecaHero dan is dit nu jullie kans. De online training Sociale Hygiëne wordt namelijk standaard in ons HorecaHero Plus & Premium pakket geleverd. Maar hoe zit het dan met het examen? Ook het examen is vanaf 1 augustus met laagste prijsgarantie via HorecaHero af te nemen!

Waarom de cursus Sociale Hygiene?

Organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen.  Het kan ook zijn dat jij als ervaren gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak. Het is daarom belangrijk dat jij weet hoe je met lastige gasten om gaat en hoe de wetgeving met betrekking tot drank en drugs is, zodat wanneer er een lastige situatie zich voordoet, jij op correcte wijze kan handelen.

Wanneer jij dus je eigen horecazaak wil openen moet je in het bezit zijn van het diploma Sociale Hygiëne van SVH. Dit geldt overigens ook als jij als gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak.

Bekijk hier de training Sociale Hygiëne

Categorie