E-learning Gastvrijheid

E-learning Gastvrijheid voor de horeca

30 april 2018 door

Over E-learning, Gastvrijheid en online leren

Met meer dan 12.000 cursisten heeft HorecaHero bewezen dat online leren ook in de Horeca een gewenste leervorm is.
Het is namelijk de meeste betaalbare leervorm voor de ondernemers en de leukste vervanger van praktijktrainingen. E-learning (online leren) kan je namelijk 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar stellen aan cursisten zonder hier iets  zelf voor te doen. De cursist hoeft niet te reizen of vrij geroosterd te worden maar kan direct op zijn mobiel of computer starten met leren.

Over de Gastvrijheidstraining van HorecaHero

Gastvrijheid? Wat is dat nu eigenlijk? In de E-learning Gastvrijheid van HorecaHero wordt dit uitgebreid uitgelegd. De cursist of medewerker leert niet alleen de basis beginselen omtrent gastvrijheid, maar ook wat je als gastheer/vrouw kunt doen om het de gast nog meer naar zijn zin te maken! We helpen de cursist of medewerker inzicht te krijgen in de verschillende processen en de behoeftes van de verschillende gasten die zij ontvangen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de E-learning Gastvrijheid:

  1. Wat is gastvrijheid
  2. Een veel toegepast gastvrijheidsmodel
  3. Veelvoorkomende gastentypen
  4. Gastvrijheid in de horeca
  5. Belangrijke aspecten bij het ontvangen en afscheid nemen van gasten

Elk hoofdstuk van de trainingen HorecaHero worden afgesloten met een aantal testvragen. Op deze manier meten wij of de cursist ook echt de kennis tot zich heeft genomen.

Interesse in de E-learning Gastvrijheid van HorecaHero? De eerste maand is gratis dus neem snel contact met ons op  voor de mogelijkheden.  

E-learning gastvrijheid

 

 

Categorie