Avatar foto 15 februari 2017

Waarom de horeca trainingen van HorecaHero een Win-Win-Win zijn

Er zijn tal van onderzoeken te vinden die keer op keer weer bewijzen dat het zich terugbetaald om te investeren in de kennis van je personeel. Bij HorecaHero weten we hier alles van. Sterker nog, de horeca trainingen van HorecaHero zijn een win win win voor de hele keten. Wat bedoelen we hier nu mee?

De eerste win is er voor de ondernemer

HorecaHero zorgt er voor dat de ondernemer op een betaalbare wijze kan werken aan het talent en ontwikkeling van zijn personeel. Zeg nou zelf, waar kan je nu meerdere online trainingen krijgen voor nog geen euro per week per medewerker? Daarnaast zal een talentvolle medewerker natuurlijk voor meer omzet zorgen.

De tweede win is voor de medewerker

Wanneer de medewerker het gevoel heeft dat hij of zij echt kennis heeft van zijn vak zullen zij dit sneller uitstralen op de werkvloer. Horeca trainingen dragen er aan bij dat medewerkers zelfverzekerder en productiever hun werk zullen uitoefenen en misschien nog wel het aller belangrijkst met “meer” werkplezier.

De laatste win is er voor de gast

Al jaren staat “onervaren personeel” op nummer 1 onder de ergernissen bij gasten. Met de horeca trainingen van HorecaHero worden je gasten beter geholpen, houden een positieve indruk over aan hun bezoek en zullen dus sneller terugkeren. Wat zorgt voor een hogere omzet!

Onze tip!

Maak HorecaHero ten alle tijden verplicht voor je medewerker. Stel een termijn wanneer jij wil dat iedereen zijn certificaat heeft behaald. Iedereen is namelijk gebaat bij meer kennis op de werkvloer.

Wat kan HorecaHero doen voor u bedrijf?