Maak kennis met onze nieuwe collega Randy

29 mei 2018 door

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe collega Randy Hehamahua.

Wat heeft hij gedaan voordat hij bij Horecahero binnen kwam lopen? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat kan hij voor jullie betekenen? Dat vertelt Randy jullie!

“Mijn carrière ben ik begonnen bij Royaan te Wijk bij Duurstede. Daar was ik werkzaam als Accountmanager, echter was ik na een aantal jaren toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gaan werken als Accountmanager bij de Oliehoorn in Zwaag/Hoorn. Vervolgens kwam ik in de horeca uitzendbranche terecht. Ik heb  vervolgens als vestigingsmanager bij Idora Horeca Service gewerkt, echter was dit niet helemaal wat ik zocht en ben ik gaan reizen door Indonesië… Na een prachtige reis door Indonesië ben ik in contact gekomen met eigenaar Jochem Verheul. Ik was direct ontzettend enthousiast over het product en zie dat goed getraind horecapersoneel  ontzettend belangrijk is! Ik ben vrijwel direct aan de slag gegaan als accountmanager bij HorecaHero. De afgelopen periode ben ik voornamelijk bezig geweest met de nieuwe trainingen Sociale Hygiëne en HACCP. Wij verwachten de training Sociale Hygiëne ergens in Juli af te hebben. HACCP zal kort daarna volgen. Wij hebben met onze 14 trainingen natuurlijk al een geweldige bibliotheek, maar met Sociale Hygiëne en HACCP erbij is onze bibliotheek een aanvulling voor iedere horecaonderneming! Naast werken ben ik veel op het voetbalveld van Kampong in Utrecht te vinden.”

Zoals jullie kunnen lezen is Randy is onze nieuwe salesman. Wil je je medewerkers kennis laten maken met HorecaHero en je bedrijf naar een nog hoger lever tillen? Dan ben je bij Randy aan het juiste adres!

Categorie