Ribsfactory kiest voor HorecaHero Premium

27 juni 2018 door

Over RIBSFACTORY

Na de opening van onze eerste vestiging in Eindhoven bleek al snel dat Ribsfactory een succesformule zou worden. Momenteel zijn er totaal 10 Ribsfactory’s door het hele land. Inmiddels hebben zij al 4 succesvolle ‘franchise-restaurants’, maar dat gaan er snel meer worden!

De sparerribrestaurants van Ribsfactory staat bekend om de warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd. De meeste komen uiteraard voor een lekkere sparerib, maar daarnaast bevat onze menukaart ook heerlijke burgers, steaks en zelfs salades voor de gezonde trek. Je maakt je menu af met een van onze lekkere desserts.

Topkwaliteit en versheid van de producten staan bij Ribsfactory voorop. Alles is huisgemaakt en eerlijk geprijsd. De allerlekkerste spareribs, burgers en steaks vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Gasten zijn gek op onze authentieke grill-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de ribs, burgers en steaks.

Website: https://www.ribsfactory.nl

Categorie