Recreatiepark TerSpegelt kiest ook voor HorecaHero

5 september 2019 door

Graag verwelkomen wij Recreatiepark TerSpegelt. Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark. Gasten kunnen kamperen in hun eigen caravan of tent of verblijven in een bijzondere huuraccommodatie zoals een LakeviewLodge, LoungeCabin of BosVilla.

Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op het park, zoals SterrenStrand een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Het park ligt in de omgeving van de bosrijke Brabantse Kempen. Natuurpoort TerSpegelt is het vertrekpunt om dit mooie grensgebied te verkennen. Om uiteindelijk bij De Keizer eten & drinken te genieten op het zonnige terras of in het sfeervolle restaurant.

Recreatiepark TerSpegelt valt al vele jaren in de prijzen, afgelopen jaar wonnen zij de Runner-up award bij de Brabantse gastvrijheid award!

Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Regian of Gastronomy’ draagt is 3 december 2018 de eerste Brabantse Gastvrijheid Award 2018 uitgereikt.

Zij zijn beloond met de Runner-up award! Het aantal stemmen en ook de beoordeling van Recreatiepark Terspegelt lagen dicht in de buurt van de winnaar. Daarom werd deze Runner-Up award uitgereikt.

Hiermee zijn zij een van de meest gastvrije locaties in Brabant en daar zijn zij ontzettend trots op!

HorecaHero

Recreatiepark TerSpegelt wil de komende jaren nog vele prijzen in de wacht slepen, daarom hebben zij training en opleiding van medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarmee willen zij de kwaliteit en beleving van deze prachtige bosrijke locatie waarborgen.

Met HorecaHero willen zij hen personeel snel en goed opleiden. Omdat je bij het recreatiepark TerSpegelt veel te maken hebt met vakantie werkers kunnen zij hen medewerkers al voordat zij hun eerste werkdag hebben laten starten met de trainingen van HorecaHero. Hierdoor kunnen zij met de nodige kennis hun eerste dag beginnen. Dit is voor zowel de medewerker als de werkgever een win-winsituatie!

Categorie