Avatar foto 1 oktober 2019

Het is zover! Vanaf vandaag kan iedereen binnen de recreatiebranche kosteloos gebruik maken van het online leerplatform RecreatieHero. Een leven lang leren, daar draait het uiteindelijk om. Met ons leerplatform kan je beschikken over maar liefst 150 online trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Alle trainingen worden in de vorm van e-learning modules aangeboden voor zowel ondernemers als werknemers. Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot Excel. Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is: vakgericht voor nu, maar ook voor de toekomst!

Trainen, motiveren & inspireren

Ons doel is niet enkel om iemand te trainen, maar juist om diegene te motiveren en inspireren. Persoonlijke ontwikkeling is leuk en leerzaam. Het zorgt er uiteindelijk voor dat je beter in je vel zit, beter kan relativeren en nieuwe zaken sneller oppakt. Persoonlijke ontwikkeling draagt tevens bij aan zekerheid en de regie die je hebt over je eigen leven. Reden genoeg om persoonlijke ontwikkeling leuk en laagdrempelig te maken!

RecreatieHero

Is jouw onderneming aangesloten bij KIKK, voorheen Stichting Sociaal Fonds Recreatie? Dan kun je nu gratis gebruik maken van ons leerplatform. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

Alle trainingen van RecreatieHero zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van je personeel. Binnen het leerplatform kun je eenvoudig de voortgang en resultaten bijhouden van al je medewerkers. Maak deze resultaten bespreekbaar door deze bijvoorbeeld mee te nemen in een functioneringsgesprek. Hiermee kun je eenvoudig de positieve betrokkenheid en ontwikkeling van je medewerkers stimuleren. Kortom, een win-win situatie.

Gebruik RecreatieHero ook voor nieuwe medewerkers door een onboarding programma samen te stellen. Medewerkers die een effectief inwerktraject doorlopen blijken productiever te zijn en bouwen sneller een relatie op met de onderneming. Ook biedt het je als onderneming de mogelijkheid om een goede eerste indruk te maken.

Interesse?

Bekijk onze RecreatieHero website. Neem contact met ons op als je vragen hebt of gewoon even wilt babbelen. Wij zijn enorm blij met het resultaat, hopelijk jij ook!