Avatar foto 5 augustus 2020

De eerste paar maanden op een nieuwe werkplek zijn cruciaal. Als nieuwe medewerkers niet goed ontvangen en ingewerkt worden, is de kans groot dat ze binnen een korte tijd opstappen. Zonde van alle inspanningen, nietwaar?! Met een goed opgezet onboardingtraject, bestaande uit een warm welkom en een goede introductie zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers zich meer betrokken voelen, sneller productief zijn en de organisatie minder snel verlaten. 

RCN Vakantieparken heeft ervoor gekozen om in samenwerking met LearnHero, het overkoepelende label van HorecaHero, een onboardingprogramma te ontwikkelen. Zo wordt elke medewerker op een leuke en leerzame manier klaargestoomd voor het echte werk! Het onboardingtraject bestaat uit diverse e-learningmodules. Van een warm welkom tot aan de bedrijfsregels van RCN. Deze trainingen worden weergegeven in een leerpad, waarbij de medewerker allereerst een introductietraining dient te volgen om vervolgens terecht te komen op het vakantie park waar hij of zij aan de slag gaat. Ontzettend leuk, maar vooral ook erg efficiënt en leerzaam! Wij wensen RCN Vakantieparken veel succes met hun eigen RCN Academy en onboardingtraject.

Ontwikkelen onboarding voor nieuwe medewerkers

Wij helpen je graag om een bestaande bedrijfskennis om te zetten naar een leuk en meetbaar onboarding programma. Dit doen we met behulp van e-learning ontwikkelen. Waarom e-learning, hoor ik je zeggen? E-learning is meetbaar en uniform. De content wordt via e-learning op een slimme en leerzame manier overgebracht via het leerplatform. Misschien nog wel belangrijker: je nieuwe medewerkers kunnen al starten met het onboarding programma voor hun eerste officiële werkdag!

Enthousiast?

Pak je kans om nieuw talent sneller productief te krijgen en maak ambassadeurs van je nieuwe talenten door een online onboarding programma op te zetten. Dit hoeft niet droog en saai te zijn, geloof ons! Wij weten namelijk als geen ander hoe eenvoudig het is een leuk en leerzaam onboardingtraject te ontwikkelen. Interesse? Of wil je gewoon even sparren? Neem contact met ons op!