Avatar foto 30 augustus 2021

Gelukkig is ook de evenementensector weer aan het draaien en vanaf 20 september ook zonder restricties. De eerste bedrijfsevenementen worden weer opgetuigd en de voorbereidingen zijn in volle gang. Ook trekt de cateringsector weer nieuwe medewerkers aan. Intussen worden er al heel veel nieuwe medewerkers ingewerkt middels ons nieuwe leerplatform CateringHero! En daar zijn we trots op!

Maar we maken het allemaal nog makkelijker; we hebben namelijk voor alle keuken,- en bedieningsmedewerkers een onboardingsprogramma klaar gezet! Zo hebben we voor zowel de keuken,- als bedieningsmedewerkers drie trainingen geselecteerd die er voor zorgen dat jouw nieuwe medewerker met een vliegende start op de werkvloer kan beginnen.

Zodra de medewerker inlogt, kunnen zij meteen het onboardingsprogramma aanklikken en aan de slag. Zo is het voor de medewerker meteen duidelijk welke trainingen er klaar staan en welke er gemaakt kunnen worden. Als ondernemer ook makkelijk, want je hebt er geen omkijken naar. Je hoeft alleen maar de nieuwe medewerker aan te melden!

Dit scheelt een hoop tijd en.. laten we eerlijk zijn: deze tijd kunnen we goed gebruiken!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op ! Liever meteen aanmelden? Dat kan hier!