Avatar foto 25 november 2021

Noordhoff heeft besloten LearnLinq, daar waar wij met HorecaHero gebruik van maken, over twee jaar uit te faseren. Twee jaar lijkt natuurlijk nog ver weg en dat is het wellicht ook wel, het weerhoud ons er niet van om alvast te oriënteren naar een waardige opvolger. 

Kijkend naar hoe onze klanten gebruik maken van het leerplatform brengen wij momenteel de belangrijkste functies in kaart. Wij weten als geen ander dat niet ieder horecabedrijf hetzelfde is en heeft daarmee ook niet altijd dezelfde wensen. Wij oriënteren ons daarom nu op een leerplatform wat voor ieder bedrijf meerwaarde heeft, en daarmee onderzoeken we ook het bouwen van ons eigen platform!

Wat verandert er voor mij als klant?

Helemaal niets! De kosten zullen niet veranderen en het overzetten naar een ander platform zal HorecaHero oppakken.

Jouw mening is voor ons belangrijk!

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte en wensen van onze klanten, willen we je vragen om een enquete in te vullen. Dit nemen we mee in onze inventarisatie en verdere ontwikkelingen.

Standaardfuncties

Los van dat ieder systeem anders is hebben ze wel veelal een aantal basisfuncties, denk aan; medewerkers toegang geven, een nieuw wachtwoord opvragen, je persoonlijke (inlog-) gegevens aanpassen óf bijvoorbeeld een nieuwe training toevoegen als manager zijnde. Deze functies hebben we in onderstaande lijst daarom niet meegenomen omdat we juist benieuwd zijn welke functies jullie daar buitenom graag zien.

Alvast enorm bedankt voor het invullen!