Kennisplein

Nieuw: HorecaHero Kennisplein

12 augustus 2019 door

Staat de ontwikkeling van jouw personeel bovenaan de agenda? Wil je graag het volledige opleidingsoverzicht en trainingsaanbod van jouw bedrijf in één centrale leeromgeving? Stoor jij je aan de hoeveelheid losse werkgerelateerde documenten en ad hoc inzet van trainingen? Wil je graag dat alle medewerkers over de juiste kennis beschikken? Op de vraag of het opzetten van een eigen online academy een toegevoegde waarde is, kunnen we kort zijn. Ja!

Met een online academy organiseer en plan je eenvoudig alle leerdoelstellingen en -activiteiten van jouw bedrijf. Je maakt leren voor iedereen toegankelijk, inzichtelijk en meetbaar en traint continu het gedrag van je medewerkers zoals jij dat graag wilt. Tevens zorg je ervoor dat iedereen over de juiste vakinhoudelijk kennis beschikt door leerzame en interactieve cursussen of trainingen aan te bieden. Een eigentijdse aanpak en een prettige manier om het leren binnen jouw bedrijf te stimuleren.

Maar hoe ga je hier als bedrijf mee aan de slag en hoe zorg je ervoor dat jullie online academy optimaal wordt gebruikt?

HorecaHero heeft deze vragen voor je uitgewerkt en verwerkt in een online kennisplein. In deze digitale omgeving vind je een duidelijk overzicht van onze aanpak, diensten en digitale leeroplossingen. En weet je wat zo mooi is? Het is voor iedereen inzichtelijk!

Benieuwd? Bekijk dan nu ons Kennisplein.

 

Categorie