Avatar foto 31 maart 2020

Op plekken waar meerdere mensen samenkomen is een goede hygiëne altijd van groot belang geweest. In tijden dat er een virus rondwaart, zoals nu met het coronavirus, is het ook extra belangrijk om bepaalde objecten, al helemaal als ze veel worden gebruikt, goed schoon te maken. Maar ook persoonlijke hygiëne is vandaag de dag belangrijker dan ooit!

Zeker in deze tijden zou jij het toch ook niet chill vinden als iemand niest en vervolgens je voedsel serveert zonder zijn handen te wassen? Onthoud dat je gasten vanaf nu en in de nabije toekomst nog meer zullen letten op het naleven van de hygiënevoorschriften. Niemand heeft tenslotte zin om ziek te worden! In deze nieuwe microlearning komen de basics van hygiëne aan bod, zodat jij fresh & clean aan de slag kan.

Goed nieuws! De microlearning Hygiëne komt automatisch in de HorecaHero Academy te staan. Ben je geen klant of heb je geen toegang tot onze Academy? Don’t worry! We bieden de training namelijk ook gratis aan voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hygiëne is nu immers van groot belang en wij van HorecaHero willen hier graag een steentje aan bijdragen door een algemene, maar leuke, interactieve en leerzame microlearning aan te bieden. Iedereen die wil, kan nu gratis de microlearning volgen.

Klik op de training, vul je e-mailadres in en maak een wachtwoord aan om daarna direct te starten met de microlearning. Je bent nergens aan verplicht, dus ook geen extra kosten! Je kunt de training zo vaak doornemen als je wilt. Laten we elkaar helpen tijdens deze moeilijke tijden! Good luck!

Volg de gratis training