Avatar foto 18 december 2019

We sluiten 2019 in stijl af en beginnen aankomend jaar met een knal! Afgelopen maand hebben we maar liefst zeven nieuwe klanten mogen verwelkomen, hoe gaaf is dat! Benieuwd naar wie dit zijn? Lees dan nu verder.

Top Movers

Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele Nederlandse verhuisfirma’s. De beste Nederlandse verhuisbedrijven bundelden hun krachten om zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden te helpen bij verhuizingen.

Samen met Top Movers trappen we het nieuwe jaar af met de start van een bedrijfsacademy. De Top Movers Academy zal bestaan uit diverse cursussen en (micro)learnings en heeft als doel het personeel op een leuke en interactieve manier van kennis en vaardigheden te voorzien. We zijn enorm trots dat we samen met Top Movers dit leerplatform tot stand mogen brengen!

Camping de Berenkuil

Landgoed De Berenkuil is een kindercamping middenin het natuurlijke hart van Drenthe. Aan de rand van bluesdorp Grolloo biedt De BerenKuil je een autovrije camping welke met meer dan 25 speeltuinen gericht is op kids!

De Berenkuil heeft gekozen voor RecreatieHero Premium. Dit trainingspakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de recreatiebranche. RecreatieHero Premium bestaat uit een op maat gemaakte online leeromgeving welke is gevuld met maar liefst 150 online trainingen. Wij wensen Camping de Berenkuil veel leerplezier en succes!

Debuut Horeca

Debuut Horeca is al een lange tijd klant van HorecaHero. Zij zijn een van onze eerste klanten en daar zijn we nog steeds erg trots op! Dit jaar hebben zij gekozen voor een uitbreiding.

Debuut Horeca ging destijds als eerste aan de slag met onze vakinhoudelijke trainingen. Aan het begin werden deze trainingen aan meer dan 1.000 medewerkers aangeboden in de medewerkers app van Debuut. Met de groei van Debuut Horeca groeien ook hun trainingsambities waardoor ze recent hebben gekozen om hun HorecaHero pakket uit te breiden met ons leerplatform. Succes Debuut Horeca!

Meforta College

Bij Meforta College geloven ze dat iedere leerling met de juiste ondersteuning en begeleiding succesvol kan zijn in het onderwijs en in de maatschappij. Zo worden er binnen het Meforta College ook een aantal praktijklessen gegeven voor keuken- en horecapersoneel.

Deze praktijklessen gaan vanaf volgend jaar blended aangeboden worden waarbij de online trainingen van HorecaHero de basis vormen. Wij wensen Meforta Collega veel succes!

Hotel & Chateau Marguette

Er was eens… een 4-sterren hotel in Noord-Holland waar je als gast geniet van een ontspannen verblijf, omgeven door de rust en ruimte van een heus landgoed. Omringd door groen, met stad en strand binnen handbereik. Als kers op de taart tref je op een steenworp afstand een charmant kasteel aan. Hier kun je lunchen, borrelen of dineren, en zelfs relaxen in de kasteeltuin. Klinkt dat als een sprookje? Toch is het precies wat Hotel Marquette in Heemskerk je te bieden heeft.

Hotel & Chateau Marquette heeft training en opleiding hoog op de agenda staan. Het personeel is tenslotte het visitekaartje van dit prachtige hotel en kasteel. Om trainingen en opleidingen naar nieuwe hoogtes te brengen hebben zij gekozen voor het HorecaHero Plus pakket. Met dit pakket kunnen zij de online trainingen van HorecaHero combineren met praktijktrainingen op de werkvloer. Een prachtige combinatie waar online en fysiek samenkomt in één oplossing!

Camping de Krim op Texel

In een halve eeuw is De Krim Texel uitgegroeid van een kleine camping in De Cocksdorp tot een recreatiebedrijf met negen exploitaties. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met 13.000 slaapplaatsen (ca. 30% van het marktaandeel op Texel) is De Krim Texel de grootste recreatieaanbieder van het eiland.

Camping de Krim heeft gekozen voor RecreatieHero Premium. Dit trainingspakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de recreatiebranche. RecreatieHero Premium bestaat uit een op maat gemaakte online leeromgeving welke is gevuld met maar liefst 150 online trainingen. Wij wensen Camping de Krim veel leerplezier en succes!

Koninklijke Maison van den Boer

Maison van den Boer is Nederlands grootste partycateraar. Elk jaar verzorgen zij zo’n 2.000 private, corporate en public events. Daarnaast verzorgen zij jaarrond de gastvrijheid op diverse vaste venues. Sinds 2001 komt hun kwaliteit en creativiteit ook tot uiting in Duitsland.

Om het personeel in 2020 blended te gaan trainen heeft Maison van den Boer gekozen voor het HorecaHero Premium pakket. Hiermee zijn zij voorzien van een compleet leerpakket om meer dan 400 medewerkers op een leuke, eigentijdse en efficiënte manier te trainen in de prachtige cateringbranche. Succes!

Wat hebben we toch een topjaar gehad en wat hebben we zin in aankomend jaar! Wij wensen iedereen alvast een fijne kerst en voorspoedig nieuwjaar!