kasteel

Kasteel Oud-Poelgeest gaat aan de slag met HorecaHero

28 juni 2019 door

Graag verwelkomen wij Kasteel Oud-Poelgeest. Dit prachtige kasteel is omgeven door tien hectare groen en biedt negen diverse vergaderzalen en stijlkamers. Kasteel Oud-Poelgeest gaat aan de slag met ons HorecaHero Premium Pakket. Wij zijn ontzettend blij dat zij hebben gekozen voor HorecaHero!

Kasteel Oud-Poelgeest

Naast diverse vergaderzalen en stijlkamers, biedt Kasteel Oud-Poelgeest een charmante Kasteelbistro met terras aan de Kasteelvijver en een prachtige wijnkelder met bijbehorend proeflokaal. Kasteel Oud-Poelgeest dient tevens als ultieme locatie voor een droomhuwelijk vanwege de prachtige omgeving. Ook verzorgen zij allerlei feestelijke aangelegenheden zoals verjaardagen, borrels en wijnproeverijen. Als kers op de taart kunt u heerlijk overnachten in één van de 45 kamers gelegen in het Koetshuis.

”Kasteel Oud-Poelgeest geeft elk evenement kleur!”

Met haar vijf Rijksmonumenten en de indrukwekkende verhalen over de historie en cultuur onderscheidt Kasteel Oud-Poelgeest zich van diverse andere locaties. De rustige groene, bosrijke omgeving draagt bij aan de beleving van de bezoekers, gasten en klanten. De diensten in combinatie met de servicewaardes moeten de beleving versterken. Het maatschappelijk doel geeft Kasteel Oud-Poelgeest een positief imago, zowel bij de achterban als bij de potentiële doelgroepen.

HorecaHero

Kasteel Oud Poelgeest heeft training en opleiding van medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarmee willen zij de kwaliteit en beleving van deze prachtige locatie waarborgen. Training ‘on the job’ is hier een belangrijk onderdeel van. Met HorecaHero willen zij een deel van de benodigde en vakinhoudelijk kennis voortaan overdragen met behulp van de online trainingen van HorecaHero.

Ook benieuwd naar wat HorecaHero allemaal te bieden heeft? Bekijk onze homepage.

 

Categorie