Kameryk, Spijslokaal Pernikkel en Visrestaurant Memorie starten met plus pakket van HorecHero!

25 januari 2019 door

Afgelopen week hebben wij drie mooie bedrijven mogen verwelkomen. Zij gaan alle drie starten met het plus pakket van HorecaHero. Kameryk een prachtige locatie in het groene hart van Utrecht, Pernikkel in Groningen en visrestaurant Memorie in IJmuiden gaan werken met HorecHero plus pakket.

Over:

Kameryk

Sinds juni 2007 is Kameryck geopend voor het publiek. Na een vliegende start hebben zij gaandeweg geleerd wie zij zijn, wat zij kunnen, waar zij goed in zijn en, het allerbelangrijkste, wie hen gasten zijn en wat zij van hen verwachten.

Alles valt of staat met de uitstraling van de locatie en de passie, toewijding en gastvrijheid van het personeel. Kameryck kiest niet altijd de makkelijkste weg, maar door gebruik van eigen producten, het intensief onderhouden van de locatie (10 hectare!) en het aannemen en opleiden van louter eigen personeel uit de regio maakt dat zij een sterke en stabiele basis hebben waar u uiteindelijk de vruchten van plukt.

Memorie

Bij Memorie ben jij vast op je plek! Hun missie is dat medewerkers met plezier werken in de horeca. Plezier heb je als je gezien en gehoord wordt en als je je kunt ontwikkelen. Dat is precies hoe zij dat bij Memorie doen. Zij zijn een leerbedrijf voor mensen die verder willen komen. (KOP VAN DE HAVEN – GERARD VAN ES – OCEAN GOLD – HOTEL VELSEN – MEMORIE)

Pernikkel

De naam Pernikkel is afkomstig van het Vlaamse woord “Pernikkelen” – een onweerstaanbare drang hebben naar…

“Eten vertelt een verhaal. Het is zoveel meer dan alleen maar je dagelijkse voedingsstoffen binnenkrijgen. Het gaat over de manier waarop we leven en over onze relaties met anderen. Eten is een sociaal en cultureel fenomeen dat mensen samenbrengt.”

Waarom HorecaHero voor uw bedrijf?

  • HorecaHero bespaart je tijd en geld!
  • Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden gasten en extra verkopen!
  • Maak trainen en opleiden inzichtelijk voor iedereen!
  • Niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk om aan te bieden aan je medewerkers!
Categorie