Hospitality Academy

Hospitality Heroes en The Blueberry starten met HorecaHero

21 maart 2019 door

Uitzendbureau Hospitality Heroes

Zij bemiddelen gastvrije heroes naar de mooiste horeca-ondernemingen vanuit vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Huizen. Horeca is beleving. Goed personeel is daarbij essentieel, maar moeilijk om te vinden. De Hospitality Heroes verspreiden een positieve vibe op de werkvloer. Ze zijn 100% gastvrij, energiek en zetten de gast centraal.

Hospitality Heroes Academy

Elke nieuwe Hero volgt de “Be a hero training” om alle basics van het horecavak snel onder de knie te krijgen. Denk aan met een dienblad lopen of goed bier tappen. Als je de ambitie hebt om in de horeca te blijven werken, kun je bij Hospitality Heroes je skills steeds verder ontwikkelen met de vervolgopleidingen. Met de 24 online trainingen van HorecaHero en het leerplatform gaat Hospitality Heroes zijn uitzendkrachten naar een nog hoger level tillen!

The blueberry

Iets meer dan jaar geleden opende Lisette de Jong een tweede vestiging van The Blueberry in winkelcentrum Emiclaer. Precies een jaar later is het restaurant dusdanig uit zijn voegen gegroeid, dat het tijd is om te verhuizen.  The Blueberry is een ontbijt & lunchzaak met een Amerikaanse twist.

Van New York cheesecake, kleurrijke cupcakes en torenhoge taarten tot bijzondere (huisgemaakte) drankjes, het lekkerste all-day ontbijt van Amersfoort en heerlijke vers belegde sandwiches, smoothies & milkshakes én natuurlijk hoge kwaliteit koffie en thee. Omdat zij niet een standaard restaurant hebben, heeft lisette een eigen twist aan onze trainingen gegeven.

Twee totaal verschillende bedrijven, maar voor beide is opleiden van goed personeel héél erg belangrijk!
#Wervenbindenbehouden

Categorie