Avatar foto 6 oktober 2020

Leuk nieuws! We hebben weer een toffe samenwerking waar we enorm trots op zijn; namelijk met Maison van den Boer.

Maison van den Boer is namelijk Nederlands grootste partycateraar! Elk jaar verzorgen zij private, corporate en public events. Daarnaast verzorgen zij de gastvrijheid op diverse vaste locaties. Van klein familiebedrijf zijn zij uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau. Zo werken ze al ruim 110 jaar aan de culinaire creaties van morgen.

HorecaHero Plus

Onze trainingen sluiten ook mooi aan bij de catering branche, want ook in de catering is gastvrijheid en communiceren met gasten belangrijk.

Om personeel te trainen heeft Maison van den Boer gekozen voor een HorecaHero Plus pakket. Hierdoor kunnen medewerkers ook thuis door worden getraind! Juist nu is het moment om medewerkers op een leuke en eigentijdse manier door te laten ontwikkelen. Maison van den Boer biedt de medewerkers op deze manier de gelegenheid om bij,- en om te scholen.

We zijn trots en blij dat we mogen samenwerken met Maison van den Boer en wensen hen veel succes met de live gang van de Maison van den Boer Academy!

Nieuwsgierig of HorecaHero ook bij jouw organisatie past? Neem gerust eens contact op via michelle@horecahero.nl of bel 085 – 864 0036