HorecaHero mag de Academy leveren voor The Avocado Show.

4 oktober 2018 door

Over The Avocado Show

Het allereerste restaurant in Nederland waar alles om avocado draait. Het Amsterdamse avocadorestaurant The Avocado Show wil met hulp van investeerders binnen vijf jaar uitgroeien tot een internationale keten met honderd vestigingen.

The Avocado Show verwerkt in alle gerechten avocado. Dat idee was al een ware internetsensatie nog voor de opening van de zaak, met populaire foto’s op Instagram van onder meer hamburgers waarvan de broodjes zijn vervangen door avocado’s.

Volgens medeoprichter Ron Simpson waren er dan ook voor de opening al meer dan tachtig franchiseaanvragen binnen. Inmiddels wordt via een bedrijf dat helpt met het optuigen van franchiseformules gesproken met partijen in tien tot vijftien landen.

Wat gaat HorecaHero doen?

HorecaHero gaat de software, trainingen en de nodige ondersteuning voor The Avocado Show Academy leveren. Samen met The Avocado Show gaan we op maat gemaakte E-learningmodules en video content ontwikkelen. Deze content worden straks gebruikt om onboarding programma’s op te zetten die The Avocado Show ondersteunen in hun internationale groeiambities. Dit alles met als eindresultaat dat elke franchiseondernemer in binnen en buitenland zijn medewerkers kan opleiden vanuit één centrale leeromgeving!

Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking met The Avocado Show

Categorie