Avatar foto 28 mei 2018

Over Dikke Dries

Dikke Dries heeft een lange horeca-historie in Utrecht. Dries de Winter begon in 1937 Ouwe Dikke Dries aan de Waterstraat in Wijk C. Zoon Joop de Winter volgde hem op. Joop de Winter kreeg twee zonen, Ries en Tonny, die vervolgens ook hun sporen nalieten in de Utrechtse horeca.

Ries begon in 1975 Café Nieuwe Dikke Dries aan het Oudkerkhof. Hij is opgevolgd door zoon Jos de Winter.

Ton de Winter stond lange tijd achter de toog aan de Waterstraat en later opende hij restaurant ‘t Winterhuis aan de Drieharingstraat. De laatste jaren van zijn leven bestierde hij Tapperij de Winter aan de Willem de Zwijgerstraat. Op die plek opent Jos de Winter nu dus zijn tweede Nieuwe Dikke Dries Oost.

Horeca Academy van HorecaHero

HorecaHero levert een online leeromgeving gevuld met 15 horeca trainingen aan Dikke Dries Utrecht.
Medewerkers van Dikke Dries kunnen voortaan voor een paar euro per maand per medewerker 24 uur 7 dagen in de week online trainingen volgen. Waarbij we vooral de focus leggen om het onboarding van nieuwe medewerkers.